Каньонингът при Лакатник

През лятото бяхме до Белоградчик. Снимка представя река Искър - при Лакатник. Снимана е от прозореца на влака от Видин до София. Имате и по- хубави гледки, но влакът няма време да ме изчака, за да си направим снимки. ,

8 Likes

Здравейте @boldev1949 ,

От снимката ви наистина не става ясно какво точно сте се опитали да ни покажете :slightly_smiling_face: Бих ви посъветвала да ни изпращате снимки от самото място, а не от влака по време на движение. Лакатник е много приятна местност и е доста живописно, имайки предвид, че река Искър минава наблизо.

Успяхте ли да направите други снимки?

Споменавате и за Белоградчик - вероятно ще бъде интересно на всички тук да прочетат вашата история как сте изкарали там и какво сте видели.

Каква съм искал да покажа със снимката? Нищо. това е просто е каньонингът при Лакатник. И точно от влака се вижда великолепието на местността. Доле, под влака се вижда река Искър, бреговете и околностите около нея. Колкото до Белоградчик имам 3 публикации - “В Белоградчик”, “В Белоградчик - продължение” и “В Белоградчик - края на пътуването” Всичките публикации съдържат около !5 снимки от Белоградчик