Σοκολατινα με καραμελωμενα ποπ κορν και εφέ καραμέλας.
Nice and beautiful dish @Stella2
I can see from your post location that you live near the sea.
I would love ti see the beautiful Vista.
Maybe in your next writeup.
Thanks
Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τη φωτογραφία σου @Stella2 . Μη μου πεις ότι και τη σοκολατίνα την έχεις κάνει εσύ; Να σου υπενθυμίσω ότι όταν προσθέτεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη φωτογραφία σου βοηθάς άλλους τοπικούς οδηγούς να κατανοήσουν το λόγο για τον οποίο τη μοιράστηκες.
Θα μετακινήσω την ανάρτηση σου στο Food & Drink, όπου μπορείς να μοιραστείς και να ανακαλύψεις φαγητό και ποτό από όλο τον κόσμο!
Σε ευχαριστώ πολύ @VasT Οχι βέβαια δεν την έκανα εγώ, δεν έφτασα ακόμα σε αυτό το επίπεδο, χαχαχαχα! Είναι από το ρεστωράν Βήτα στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Δεν ξέρω αν έπρεπε να το γράψω.
Θεωρώ τα μελομακάρονα πολύ πιο δύσκολο “εγχείρημα” απ’ ότι τη σοκολατίνα @Stella2 . Εφόσον δεν προωθείς ή διαφημίζεις ένα εστιατόριο ή μπαρ μπορείς να αναφέρεις το όνομα του αλλά και την τοποθεσία του στους Χάρτες της Google. Ακόμη μπορείς να αναφέρεις τι το κάνει τόσο ξεχωριστό, η θέα ίσως; Καταπληκτική η φωτογραφία σου με το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.
Looks totally festive desert, @Stella2 !!!
Is it traditional for your region during Christmas time maybe?
Happy New Yearrrrrrrrrr , dear Stella!
Let the New Year bring you lots of great great moments!!!
All the best,
Valentine
Ohhhh @uavalentine this is not a Christmas desert. This reminds me childhood tastes! Happy New year Valentine wishes for health and smiles!
Ωραία