טיול זוגי לבודפשט נובמבר 2019

מוזמנים לקרוא רשמים על הטיול הזוגי שלנו לסופ"ש ארוך בבודפשט

25 Likes

היי @Talibrill ,

ברוכים הבאים ל- Connect!

נעים מאוד להכיר אותך :slightly_smiling_face: ותודה ששיתפת איתנו על הטיול שלך לבודפשט.

מכיוון שאת חדשה כאן, את כנראה לא מודעת לזה, אבל Connect הוא המקום בו מדריכים מקומיים בדרך כלל דנים בנושאים הקשורים לנסיעות, צילום, אוכל ומשקאות ועוד. אז לפני שתפרסמי ב- Connect, אנא תקראי את המאמר שלהלן, שיעזור לך להפוך את החוויה שלך כאן להרבה יותר מהנה: 14 טיפים מועילים לשימוש ב- Connect.

האם תוכלי בבקשה להוסיף עוד קצת פרטים על התמונה הזו? שיתוף מידע נוסף על התמונות שאת מעלה יעזור לאחרים להבין מדוע את משתפת ומדוע עליהם לקרוא את הפוסטים שלך.

רק לידיעתך, אבקש ממך להימנע משיתוף של קישורים חיצוניים, בגלל שזה נגד המדיניות שלנו.

ועוד דבר קטן: הוספתי למאמר שלך תג עם השפה העברית, כך תוכלי להכיר מדריכים מקומיים מישראל והם יוכלו לקרוא את המאמר שלך.

תודה על המשוב!
אני מתקשה בתיאורי תמונה, אנסה שוב.
צרפתי את הלינק לבלוג כי יש בו תיאור של מגוון מקומות, והבנתי שזה בסדר אחת לתקופה לשלוח לבלוג, אם זו עדיין בעיה אסיר אותה.

לגבי תג שפה - אני אשמח לדעת איך להוסיף אותה.
סופש קסום

טלי

1 Like

היי @Talibrill ,

את יכולה להוסיף תג שפה מההגדרות של הפוסט שלך, כלומר כשאת כותבת את הפוסט - הכי למטע יש + קטן ומתחתיו כתוב “הוספת שפה”, משם תוכלי להוסיף את התג.

לגבי הלינק של הבלוג, הייתי ממליצה לך לכתוב פוסטים שמיועדים ל - Connect במיוחד ולא לשתף קישורים חיצוניים.

ודבר אחרון, תוכלי לשים את הסימן @ לפני השם שלי וכך אוכל לקבל הודעה שאת תייגת אותי בפוסט שלך, ולא אפספס את התשובות שלך.

אשמח לעזור גם באתיד וגם לקרוא יותר על החוויות שלך.