פוסט ארוך בצרוף תמונות וכששלחתי זה נעלם

@MoniV

כתבתי לך פוסט ארוך בצרוף תמונות וכששלחתי זה נעלם.
מקווה שזה לא נמחק. אין לי כוח לרשום שוב הכל חזרה.

ביי בנתיים

היי @smadar ,

רציתי ליידע אותך שהעברתי את התגובה שלך מהפוסט Welcome to the new and improved Connect forum!, כי המקום לשאלות מהסוג הזה צריכים להיות בנפרד.

לגבי הפוסט הארוך שכתבת, תוכלי להגיד לי מה היתה הכותרת של הפוסט? אני לא קיבלתי הודעה שתייגת אותי, האם שמת תג (@) עם השם שלי?

תוכלי לבדוק בפרופיל שלך האם הפוסט נמצא בטיוטה ואם הוא נמצא שם יכול להיות שלא הצלחת לשלוח אותו.

@MoniV
היי,

נושא הפוסט היה עריכות. ואת היית מתויגת שם.לא מצאתי טיוטה זה סתם נעלם.

סיפרתי לך שבבית אני בודקת במחשב את המפות ומתקנת אותם שזה גם עריכה.

לא אכתוב הכל חזרה רק צילמתי מקומות שערכתי ונדחו מתוך גוגל מפות.

חב’ פייבר ברח ’ קפלן מופיעה פעם בעברית פעם באנגלית שני מיקומים שונים על המפה.

קניון גינדי תל אביב מופיע פעמיים במיקומים שונים גם הגינה.

הוספתי טלפון למסעדה וגם זה לא התקבל ממש מוזר.הרי אפשר לצלצל לשם כדי לאמת.
מקווה שתוכלי להסביר לי איך דברים כל כך פשוטים לא מתקבלים. ויש המון טעויות כאלו במפות שנשארות ככה.
אני מדריכה מקומית ששמחה לעזור ולחלוק ידע. אבל אתם אמורים לקבל אותו אז למה זה לא קורה?
או שפשוט כדאי שאפסיק לנסות לשפר את המפות ואז לא אהיה מתוסכלת כשאראה במפה פייבר וליד fiver
שומרת עותק.

תודה סמדר והנה התמונות

היי @smadar ,

אני מצטערת על התגובה המאוחרת ותודה ששיתפת יותר מידע על הנושא.

מעת לעת, העריכה שלך עשויה שלא להיות מיושמת, מכיוון שאנו שומרים לעצמנו את הזכות לבטל עריכות שנוצרו על ידי משתמשים עבור פרופילים עסקיים וקטגוריות עסקיות כדי למנוע שימוש לרעה.

אם את מציעה עריכה, היא נבדקת על ידי מפעילים מקומיים, מערכת אוטומטית או על ידי שניהם כדי להבטיח שהמידע תקין. אם העריכה שלך לא מיושמת, פירוש הדבר שלא הצלחנו לאמת את המידע המשותף.

תוכלי ללמוד עוד על אופן הבדיקה של העריכה ואישורן ב- Why is my edit status “Pending” or “Not Applied”?

@MoniV

היי,

כבר נכנסתי לשם לקישור שנתת לי כמה פעמים וקראתי תגובות . והיום גם הוספתי תגובה שם.
אבל לא ענית על השאלות ששאלתי לגבי המקומות שצילמתי לך את המפה.
גם מי שלא גר בישראל יכול לראות שמקומות מופיעים פעמיים עם כתובת שונה.
אם מוזאון בלונדון למשל היה מופיע במפה בשתי כתובות שונות על המפה וגם בשני שמות אחרים הרי גם אם אני גרה
בישראל בלי לעבוד בגוגל הייתי יודעת שמשהו במפה לא הגיוני.
או שאתם מגבילים מראש את היכולת של מדריכים מקומיים לשנות לערוך ולהוסיף מקומות במפות.
אז במקום לנסות לתקן ולעזור ולכתוב כאן .אני אתרכז בדברים אחרים שלא דורשים אישור מכם.

אשמח לתשובה סמדר
בזמן האחרון ההודעה הזאת יוצאת כל הזמן כשאני שולחת מה זה בדיוק??
הפוסט שלך השתנה משום שנמצא HTML לא חוקי בגוף ההודעה. ה-HTML הלא חוקי הוסר. בחן את ההודעה ושלח אותה כשתהיה מרוצה ממנה.

היי @smadar ,

אני רוצה שוב להזכיר לך שאנחנו לא מחליטים איזו עריכה לקבל ואיזו לא לקבל. כמוכן, אנחנו לא מגבילים אף אחד. יש מקומות במפות שלא ניתן לשנות את הפרטים שלהם, אבל את יכולה לשלוח משוב על הפרטים הלא נכונים.

אני מאוד מבקשת ממך לנסות את הצעדים הבאים בשביל המקומות שהם כפולים, ואם הם לא יעבדו אבקש ממך לשלוח לי קישורים של המקומות שהם במקום הלא נכון והפרטים שגויים.

• לחץ על תפריט האפליקציות של מפות Google ☰.
  • לחץ על שלח משוב => בחר לדווח על המידע הלא נכון.
    פעל לפי ההוראות ומלא את המידע המפורט ככל האפשר.
  • לחץ על שלח.

ועוד פעם אני רוצה להזכיר לך שאנחנו כאן כדי לעזור למדריכים המקומיים ולא כדי להגביל אותם. יש כללים שכולנו צריכים לכבד.

לגבי השגיאה שאת מקבלת, אני שוב צריכה פרטים: איפה את מקבלת את השגיאה? תעשי צילום מסך של השגיאה. אם את ?משתמשת בטלפון, מה היא הגרסה של מערכת ההפעלה של הטלפון. ואם את במחשב, מהו הדפדפן שאת משתמשת בו

כל פעם שיש איזושהי בעיה או שגיאה, תעשי צילומי מסך תנסי לתת כמה שאפשר יותר פרטים, כי אנחנו לא יכולים לראות את מה שאת רואה.