Харесва ли ви идеята всеки гид регистриран в Connect, да напише публикация в която да опише до 10 ТОП интересни за посещение забележителности в своя град?
This is a good idea. I suggest it’s better to add a map list also in the post. Giving more details about the accessibility facilities also very important.
Благодаря за подкрепата. Също споделям, че са важни идеите, които ми давате. Затова карта и подробна информация на всяка забележителност са добавени в линка на всяка от тях.
@YuliAtev - while your idea is great, as @ErmesT , what you are proposing belongs on the Travel board with your post and asking fellow Local Guides to contribute to your post.
От началото на месец април започнах да общувам в Connect, да публикувам снимки и да описвам моите пътешествия.
В раздела МЕСТНИ ИСТОРИИ публикувах повечето забележителности на моя град. Така се роди идеята да ги подредя по значимост и публикувах в раздела ПЪТУВАНЕ - 7 ТОП забележителности на Варна, които ще ви впечатлят!
А впоследствие публикувах тази идея и в раздел БОРСА ЗА ИДЕИ.
Нямам претенции, че съм открил “топлата вода”, но ще е хубаво да има такава полезна информация. Информацията ще бъде полезна, ако е възможно тя да е постоянно видима за потребителите на Connect.
Говоримо владея на средно ниво - немски, испански, английски, руски и сръбски.
Руски учих 8 години в училище, а за немски, испански и английски имам положени изпити за второ ниво.
От опита си зная, че значението на една дума в превод на различните езици, не винаги има еднакво значение с тълкуването на българския език.
Тълковен речник
идѐя
Представа, отразяваща действителността в съзнанието на човека и изразяваща отношението му към обкръжаващия го свят.
Замисъл, намерение. Имам една идея
Синонимен речник
(същ.) представа, образ
(същ.) понятие, мисъл, разбиране, схващане, концепция, мнение, тенденция
(същ.) намерение, инициатива, начало, хрумване, проект, досещане
“Idea Exchange” е място, в което да споделите как ние да подобрим програмите Local Guides Connect и Google Maps. За повече информация моля проверете този пост : How do I use the Idea Exchange?.
Вашият пост би стартирал една страхотна инициатива, чрез която останалите Местни гидове да споделят любимите за тях места. В този ред на мисли, ще преместя поста ви в секцията ни за пътешествия.
И една последна молба, моля ви не тагвайте толкова много хора в коментарите си.