Делфинариум Варна

Делфинариум Варна е един от символите на града и е единственото по рода си в България атракционно съоръжение, което отваря врати през 1984 г.Делфини

Основната атракция е 40 минутно шоу с делфини, което очарова малки и големи.

Разположен е сред зеленината в северната част на варненската Морска градина, с чудесен изглед към морето. Билети може да се закупят онлайн.

22 Likes

Хей @YuliAtev ,

Благодаря за споделените снимки. Интересно е, че съм ходила във Варна, но все още не съм посещавала делфинариума. Знам, че доста хора се отбиват, за да видят шоуто и остават доволни. Има ли някакво обновяване на съоръженията? Според вас, какви други атракции биха привлякли повече туристи?

Доволна съм, че и аз имах късмета да видя делфини в естествената им среда една ранна утрин близо до Каварна. Радвам се, че в България все още има диви плажове, където човек може да се наслади на красивата природа.

Здравей @MoniDi ,

Снимките на делфинариума са от 18.05. Подготвях материала на публикацията 7 ТОП забележителности на Варна, които ще ви впечатлят!, а нямах снимки на делфинариума и отидох специално да ги направя. Всичко е обновено а треньорите са много забавни и правят чудесно шоу. А делфини в естествена среда можете да видите почти всеки ден на Морската гара.

Поздрави,

Yuli

1 Like

Благодаря за съвета @YuliAtev ,

Ще се опитам да направя кратка почивка на Българското Черноморие и тази година, а защо не и да се разходя до Морската гара във Варна.

П.П. Не забравяй да оставяш oтзив за всяко място, което посещаваш в Google Maps като по този начин помагаш и на останалите Местни Гидове.

Ще се радвам да ви бъда Гид @MoniDi !

Слънчев ден!

Yuli