Хотелски комплекс Джуджева къща

В хотелски комплекс Джуджева къща ще намерите спокойствиe, уют и автентичност в къща на 160 години!

Уютен хотел в Панагюрище, подходящ за ценителите на българския автентичен, възрожденски стил, истинските богати винарски изби, както и вкусните български гозби. Тук можете да опитате традиционни български ястия, характерни за Панагюрския край. Великолепно обслужване, внимание и неповторима атмосфера!

Джуджева къща се състои от две самостоятелни сгради във възрожденски стил.
Едната от тях е автентична къща от асиметричен градски тип, построена през 1860 г, която е напълно възстановена в оригиналния си вид и е обявена за паметник на архитектурата.

Ето защо си мисля, че си струва да сложите Хотелски комплекс Джуджева къща във вашия списък с обекти, които бихте искате да посетите в България.

20 Likes

Обичам моята България!
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

“Аз знам, Българийо, аз знам,
че друга няма като теб!”

2 Likes

Здравейте @YuliAtev,

Поздравявам ви за ентусиазма да изкачите Мусала и да споделяте снимки на различни интересни природни и културни забележителности в България. Панагюрище е град, в който съм ходила десетки пъти и който бих посетила отново.

Миналата седмица бях в Етъра, в Габрово. Определено бих препоръчала на всеки да го посети. Там също има възрожденски къщи и атмосферата е наистина много приятна. Ето и една моя снимка от там:

1 Like

Здравейте @KatyaL

Отскоро започнах да публикувам моите преживявания тук и възнамерявам да запозная общността с всички красиви места в България, които съм посетил последните няколко години.

1 Like