музей літератури України

музей літератури України

Київ-Захід

вулиця Богдана Хмельницького, 10а, Chervonohrad, Lviv Oblast, Ukraine, 80100

February 22, 2017 @ 14:30

Друзі! Пропоную нанести на карту світу київські музеї, та додати до мап Гугл світлини їх залів та експонатів. Я погоджу нащу застріч іх працівниками музеїв, а вони, в свою чергу нададуть нам цікаву інформацію, з якою варто ознайомити світову спільноту. В середу, 22 лютого відвідаємо 2 літературних музії, які знаїодяться поруч: - з Національним музеєм літератури України, по вул. Б. Хмельницького, 11, та - з Літературно-меморіальний будинок-музей Т.Г. Шевченка, розташованим на пров. Т. Шевченка, 8а Приєднуйтесь! нам буде цікаво, а іншим корисно :slight_smile:

RSVP here

Идея отличная. Кстати, в декабре я предлагал сделать тур для комплекса из трех музеев украинских деятелей (МУЗЕЙ ЛЕСИ УКРАИНКИ, МЕМОРІАЛЬНИЙ БУДИНОК-МУЗЕЙ М.В.ЛИСЕНКА, Музей Михаила Старицкого), столкнулся с довольно специфическим отношением администрации музея к подобному предложению. Администратор отказалась, мотивируя это тем, что размещение виртуального тура в интернет уменьшит количество физических посетителей, так как им незачем будет приходить. Потому фотографировать нельзя. Сообщила, что это позиция руководства, потому я особо не настаивал, а ограничился посещением и осмотром экспозиции. Хотя, понимаю, что это субъективный фактор.