Ах Банкя! Любимото ми място за пикник. Този прекрасен град предлага множество огромни поляни, борови гори и спокойствие, което за хората като мен живеещи в София е трудно откриваемо. Найстина чудесно място за отдих. ![]()
Много благодаря @Anonymous_bc5de535fba79ab9aadd07ba22eb1594 , за този пост!
Hi @Anonymous_bc5de535fba79ab9aadd07ba22eb1594 ,
Thank you for sharing this with us. It is a very nice place and near to my place. Did you visit it or you live there?
@KlaudiyaG It is very nice for a picnic and relaxes and there are a lot of activities to do around. I have been there many time I like this place. I can share some photos from this place Bankya in Bulgaria
Посетих го ходя там когато съм на почивка
Това е прекрасно @Anonymous_bc5de535fba79ab9aadd07ba22eb1594 ! Много се радвам да се запозная с още един Local Guide, който обича да посещава този красив град. ![]()
Между другото, когато отговаряш на някого в Connect, най-ефикасния начин да си сигурен, че човека ще види това което му пишеш е като го тагнеш. Така той или тя ще получи нотификация която ще го/я уведоми че се опитваш да се свържеш с него/нея. Единствения и най-лесен начин да тагнеш човек тук, е като напишеш @ пред името на въпросния Local Guide.
@KlaudiyaG Благодаря за информацията.
Няма за какво @Anonymous_bc5de535fba79ab9aadd07ba22eb1594 . Удоволствието беше изцяло мое! ![]()
@Aruni Не живея в Банкя посещавам го когато съм на почивка през лятото. Хубаво е мястото както ми споделихте и природата е хубава както и въздуха всичко е много красиво.
Thanks for your reply. Where are you originally from?
Have you been to Seven Rila Lakes? It is a very nice place with beautiful nature.
I was there last year. What about you @KlaudiyaG ? I can share some photos from this place.
@Aruni Аз съм от България и живея в София обичам да обикалям когато имам време и съм добре, много щастлив се чувствам когато обикалям на различни места и съм между хората на вънка.
Да снимам ми е хоби.
Обичам природата.
I’ve been once, 6 years ago. It took us, me and some friends, 5 hours of climbing only the first day to reach the Chalet Seven Lakes. The second day we did 4 more hours of hiking to see all of the lakes and at the end of the day, my feet were very sore and painful and I was completely exhausted, but it was all worth it. I would love to go again, but this time around I’ll probably use the lift. ![]()
Are there any similar places in Thailand, @Aruni ?
Wow, so amazing. I like to travel and I like nature, it makes me feel free.
I live in Bulgaria too. I have been to many places in Bulgaria
@KlaudiyaG Yes, we have a similar place in Chang Mai, Thailand.
@Aruni Щом живеете в България сигурно ще се засечем някъде когато е хубаво времето на някое събитие.
Аз обичам да ходя и на събития в България да се срещам с хората и да виждам различни места.