ایران سرزمین فرهنگ و آداب کهن آریایی.
You are right @PayamAsa and I plan to visit one day.
Hello @PayamAsa ,
Thank you for sharing these family photos with us. All of you seem to enjoy the various dishes, was there any special occasion or it was just a normal dinner? By the way, I like the taste of the hookah - chicha too, and my favorite flavor is grappes, what is yours?
@DanniS , could you tell us what is your favorite hookah taste?
PS: I will put your post in the section Food and Drink on Connect as it will fit better there.
Hi @PayamAsa and thank you @BorrisS for the tag!
I also like hookahs and the best I’ve tried so far was in Vienna at Dirilis Shisha Lounge and they had a watermelon flavor that was pretty good.
سلام ، دوست عزیز از بازدید و توجه شما به آداب و رسوم سرزمین من ایران سپاس فراوان دارم.امید وارم با به ایران آمدنتان بیشتر لذت خواهید برد.
سلام ، بله این یکی از رسوم های مردم سرزمین من ایران است که از دوران کهن،شب یلدا،اولین شب زمستان را جشن می گیرند. نوشیدن گرمی که در این شب سرد زمستان در حال ریختن ازسماور زغالی سنتی هستم چای اصیل ایرانی هستش.همه شما دوستان به کشورم ایران دعوت هستید تا این لذتها را از نزدیک حس کنید.
Hello @PayamAsa ,
Thank you very much for the invitation, it’s really nice. I would like to taste the Iranian tea. Do you drink mostly black or green tea?
You can tag Connect members in your posts by writing @ before their name. This way they receive a notification and know that you are trying to communicate with them directly.
سلام ، امیدوارم که روزی همه شما دوستان را در کشورم ایران ببینم.
بله ، درشمال ایران استان گیلان چای کشت میشود که هم چای سبز و هم چای سیاه بصورت ارگانیک تولید میشود. حتما برای لذت بردن از زیبایی هاوغذا ها و نوشیدنی های لذیذ ایران به ایران بیایید.
مردم ایران دارای تمدن کهن و فرهنگی غنی ومهمانوازی هستند.
اخوی می خوای از آداب و رسوم ایران بگی عکس با زیر شلواری میندازی؟
همه هنرت همینه ؟
لاقل عکس با زیر شلواری نذار
می ذاری زیر شلواری خشتکش پاره نباشه
:))میشه از فرهنگ آریایی بازم برای مردم دنیا بگی