Spotkanie w Warszawie (spotkanie odkrywców)

Witam serdecznie.

Ponieważ propozycja spotkania w Warszawie chyba umarła śmiercią naturalną :slight_smile: chciałbym zorganizować własne spotkanie w dniu 28 stycznia 2017 (sobota) roku w godzinach 10-14. Spotkalibyśmy się pod kolumną Zygmunta III Wazy na Warszawskiej starówce (chyba że ktoś zna lepszą lokalizację). Może uda się zorganizować jakiegoś przewodnika… Co wy na to??? Chciałbym wiedzieć na ile osób mogę liczyć. Jest jeszcze trochę czasu więc się zastanówcie.

2 Likes

@Hi @pharasimiuk - Sounds fun! You should consider sharing this with the Warsaw Local Guides Community on Google+. @SucharDarek is one of the moderators, so including him as well.

1 Like

pomysłem na spotkanie jest wspólny spacer/zwiedzanie?

2 Likes

No wlasnie… gdybysmy sie spotkali to co wtedy? Nie lepiej by bylo sie umowic gdzies na piwko czy kawe - moglibismy nawet o tym temacie porozmawiac :wink:

1 Like

Czemu nie. Może być i kawka i piwko

@user_not_found wrote:

No wlasnie… gdybysmy sie spotkali to co wtedy? Nie lepiej by bylo sie umowic gdzies na piwko czy kawe - moglibismy nawet o tym temacie porozmawiac :wink:

@user_not_found wrote:

@user_not_found wrote:

2 Likes

Cześć!

Dopiero tylko zobaczyłem tą wiadomość.

Jeśli będą inne spotkania, chcę wząć udział.

2 Likes

Hej!

Proponuję (wg tego co wiem) pierwsze spotkanie na edytowanie w Warszawie
czwartek, 4 maja o 18:00 :slight_smile:

Szczegóły:
https://maps.google.com/localguides/meetup/waw-meet-up-01-map-editing
(oznaczajcie się, że będziecie)

1 Like