Şi oraşele plâng câteodată…

Nervos, supărat?

Doar trist!

De ce sunt trist?

Pentru că am sistemul imunitar slăbit; am corpul plin de viruși, bacterii malefice și celule canceroase; am fost înconjurat și atacat fără avertisment.

Sunt defrișat și fracturat că după o baie în lacul cu cianură. Acum sunt gol în fața voastră, nu mai am nimic.

Am strigat după ajutor, dar Făt-Frumos pe calul alb era același balaur cu șapte capete care a făcut trafic cu organele mele.

Nu mai pot să mă apăr, mă duc dragilor… eu mi-am făcut datoria.

Nu vă las nimic moștenire, nici măcar memoria inginerilor și cercetătorilor care m-au crescut; balaurul mi-a luat tot.

Nu fiți triști, pentru că nu sunt singur - în situația mea mai sunt și alte orașe fanion ale industriei românești doar că eu ieri am mai primit o lovitură pe care nu cred că o mai pot duce.

Semnat, orașul de provincie Reșița

P.S. Voi cei care-mi scrieți necrologul s-o faceți cu talent!

29.11.2013 by: Cristian Moțoiu

19 Likes

unii spun ca viitorul Resitei ar fi in turism, in sensul in care Resita ar putea deveni un “hub” turistic zonal. In conditiile in care infrastuctura lasa de dorit( aeroport la 150 km fara legaturi directe spre hub, hotelul central e o rusine, legaturile rutiere spre zonele de atractie sunt bune un an, doi, dupa care asteapta noi alegeri ca sa mai mulga niste bani ) sunt cam sceptic, cel putin pe termen scurt si mediu.

1 Like

@vali_d eu un 10% mai sper :slightly_smiling_face:

1 Like