Witajcie moi drodzy.
W tym temacie chciałbym przybliżyć Wam miejsce w którym się wychowałem. Na początek może dwa zdjęcia z wczorajszego nocnego spaceru.
Witajcie moi drodzy.
W tym temacie chciałbym przybliżyć Wam miejsce w którym się wychowałem. Na początek może dwa zdjęcia z wczorajszego nocnego spaceru.
Es ist nicht das hässlichste Foto. Es wirkt zwar verschwommen aber trotzdem Fantasievoll. Wie heißt noch der Maler der so gemalt hat ich komme gerade nicht auf den Namen.
Droga którą widzicie,prowadzi do lasu który może nie jest duży. Lecz ma swój klimat. A ja znam w nim każdą ścieżkę.
@Annaelisa Masz rację,że nie powala pięknem moje zdjęcie. Ale coś w sobie ma. Czyżbyś myślała o Claude Monet ?
Ja genau
Byłem na spacerku z moim psiakiem. Poszliśmy na wydmy w lesie. To miejsce ma swój niepowtarzalny urok.
Und das Foto auch, Licht und Schatten, sehr schön
@Annaelisa Bardzo dziękuję
Stunning photo @Joyek
@abhishekpatk Bardzo dziękuję
Dzień dobry wszystkim.
Nie wiem jak u Was,ale w moim Ruminie święta nie są niestety białe. Zdjęcie wykonane dzisiejszej nocy.
Święta, święta i po świętach. Tak się u nas mówi. Święta mają magię wiecie kiedy?
Kiedy tak wygląda nasz entuzjazm, ciekawość i wszystko co sprawia,że dla dziecka jest to inny czas. Spójrzcie. Nie widać ich oczu. Ale widzicie jak patrzą i co czują?
Und gleich mit so einem schönen Bild
Bardzo dziękuję @Annaelisa
@Annaelisa Co myślisz o tym? Co to jest?
Ich habe absolut keine Ahnung