Ravna Gora 694 m/ Hrvatska

Zdravo @renata1 ,
Odavno nisam posjetio vaš post, ispričavam se. Kako neko vrijeme nisam bio redovit pa su mi nedostajale tvoje prekrasne fotografije.

Ovo također izgleda kao dobro osamljeno mjesto za turiste koji vole mir. Sviđaju mi ​​se te male kolibe, čine se kao iz knjiga o Asterixu i Oblixu. :grinning:
Predivno!

Slažem se s @TravellerG gospodinom koji spominje mitsku priču o “ramayani”.
Nastavite objavljivati!

Živjeli!

2 Likes

Da @Rohan10 imena su jako slična.

@TravellerG kad ću imati vremena pro guglati ću malo o tome svakako. Biti će sigurno zanimljivo.

:blush: :croatia:

3 Likes

@renata1 I enjoyed reading your post about Ravna Gora, thank you for sharing this beautiful region with us!

The view of the paraglider over the mountains is breathtaking. :mountain_biking_man:

The way you’ve captured the sunlight in the frame, with the old home in photo 2… I felt like I was there and could feel the warmth of the sun :sunglasses:

Are those homes abandoned? The town looks so inviting, but I guess people prefer to live in more metropolitan areas now. However, I’d move into one of those old homes tomorrow! :hugs:

I could imagine spending a morning over coffee on a picnic table at the lodge.

Beautiful!

3 Likes

Hvala vam što ste opet svratili na moj profil @AjitThite

Sad sam shvatila da vas duže vrijeme nije bilo.

Drago mi je da vam se sviđaju moje fotografije.

Hvala vam na komentaru i na podršci.

Pozdrav iz Hrvatske!!

1 Like

Pozdrav @Mikeinthefalls

Na početku moje iskrene čestitke za Zvijezdu vodilju!

Ovo je vaš prvi komentar na mojem profilu, nadam se ne i zadnji :grin:

Lijepo ste napisali, sviđa mi se. Mnogo lijepih riječi.

Drago mi je da vam se priča svidjela.

I da vam se Ravna Gora svidjela.

Da, mnogo je kuća praznih, nažalost. Stariji ljudi umiru, a mlađi odlaze u gradove ili u inozemstvo.

Sve je tako prirodno i ne iskvareno.

Stare slikovite kuće u svom izvornom obliku. Prekrasne…

Kao da je vrijeme stalo.

Kao da ulaziš u neki drugi svijet.

Ljepota prirode u svom najljepšem sjaju :innocent:

2 Likes

Hello fellow LG, @Andras_H ,

Happy to know that you are a paraglider - congratulations.

Thanks for your valuable companionship.

I believe that you forgot to tag our author @renata1 .

PS:

Important TIP: Simply by typing the symbol @ before the User Name of an LG (as I have done above, to you), you can send a notification to the other member and that LG will come to know that you are talking to/addressing him - for more details, click ‘Here’.

Hope this will help.

1. I have seen your firework photography post… Great…

:+1: :heart: :pray:

1 Like

Welcome, friend @renata1

:handshake: :bouquet:

2 Likes

Thank you, dear @Rohan10 for your comments.

:pray:

1 Like

Hi, dear @AjitThite Ji…

Thanks for your kind compliments…

:handshake: :heart: :+1:

1 Like

“… I could imagine spending a morning over coffee on a picnic table at the lodge…”

True, my friend @Mikeinthefalls

I too felt the same.

Of course, our @renata1 has presented it very well…

:+1: :heart:

2 Likes

Jedno veliko iskreno hvala gospodine @TravellerG

Za vašu konstantnu podršku.

Uvijek ste tu za lokalne vodiče sa lijepom riječi, sa pohvalama, sa korisnim savjetima, sa iskrenim odnosom prema svakome.

Uvijek ste voljni pomoći i svaka vam čast…

Da Ravna Gora i Ivanščica su najljepše što nam priroda može dati :innocent:

Usudila bi se reći raj na zemlji.

To je moj kraj, okolica moga grada i želim vam ga prezentirati na najbolji način .

1 Like

@renata1 , thanks for sharing a nice place. If I came to visit there, I would love to climb the view tower and do paragliding. Before that, I paraglided only once in my motherland, Ukraine, and it was amazing.

2 Likes

Hvala vam na komentaru @YuliiaZa

Da, sigurna sam da je to fantastično iskustvo bilo.

Ja sebe ne mogu niti zamisliti na paraglideru, umrla bi od straha :rofl:

Kako je u Ukrajini?

Iz kojeg dijela Ukrajine ste?

1 Like

Mia cara @renata1 scusa il ritardo ma è un periodo un pó difficile. Questo sarebbe il posto ideale per me per una vacanza, lontano dal caos e circondato dalla natura. Salvato nei luoghi da visitare! Penso che sia ora che io inizi a programmare la mia vacanza in Croazia :blush: sarei felice se mi aiutassi a preparare una mappa per agevolare i miei spostamenti ottimizzando i tempi e visitando i posti più belli del tuo Paese. Ovviamente non potrò visitare tutto ma metterò 4 giorni a disposizione per vedere quanto più possibile, probabilmentea fine giugno o a metà settembre. Grazie :heart: amica mia per l’ispirazione. Passa un buon fine settimana :kissing_heart: :sun_with_face:

3 Likes

Hvala vam draga @PattyBlack

Uvijek mi se lice razvuče u osmijeh kad vidim vaš komentar :wink:

Bit ću jako sretna ako posjetite Hrvatsku.

Ne znam da li ću vam moći pomoći… Bit ću iskrena, imam puno zdravstvenih problema… Mučim se već nekoliko godina.

I živčana i nervozna od svega toga. Ponekad sam i sama sebi “previše”, ako shvaćate što vam želim reći :frowning_face: :upside_down_face:

Pozdrav :hearts:

1 Like

Thank you very much for your kind words and valuable support, always, dear @renata1 .

In this platform, mutual cooperation and support is very important - I try my best to reach out to maximum LGs in the limited time available.

Your contributions are very valuable and informative… So, I feel like reading it and support it.

Happy that you enjoying our companionship.

Best wishes with greetings.

2 Likes

Wow… Dear friend @PattyBlack

Extremely happy to hear that you are going to visit Croatia… & hence our friend @renata1

Congratulations…

That will be great…

Hope, we will be able to join you virtually, if your time permits.

Best wishes for the success of your mission.

Greetings

2 Likes

No, non ti preoccupare @renata1 tu con i tuoi post mi hai già dato molte informazioni :blush: Se riesco ad organizzare questa vacanza, quando avrò deciso il tour scriverò qui così potrai darmi qualche consiglio. Sono molto dispiaciuta per i tuoi problemi mia cara, prenditi cura di te stessa. Ti mando un abbraccio grandissimo e ti auguro il meglio :heart: e aspetto i tuoi prossimi racconti e altre bellissime foto :wink: :hugs:

2 Likes

Grazie @TravellerG per adesso è solo un desiderio poter andare in Croazia quest’anno, purtroppo non posso programmare con molto anticipo i miei viaggi ma se riuscirò ad andarci condividerò sicuramente racconti ed immagini qui con tutti voi! Un caro saluto dall’Italia :it:

1 Like

Hvala vam na podršci @PattyBlack

Da, ako mogu pomoći nekom informacijom ili savjetom, bit će to super. :kissing_heart:

2 Likes