- Przedwczorajszy nocny spacer z moim psem. Jesienne noce też mają nam coś do zaoferowania. Lubię ciszę i spokój jaki wtedy panuje.
The park looks nice and quiet @Joyek
Did you visit here recently?
Please also include information like how to reach here, the parking facility, the best time of the day to visit, Google Maps coordinates, etc. for the benefit of local guides planning a visit here.
Od kilku dni zaglądam tam wieczorami z moim psiakiem. Z parkowaniem nie ma tam problemu. Dookoła są osiedla na których gdzieś na pewno znajdzie się wolne miejsce. Ja jak widać lubię zaglądać tam wieczorami. W dzień jest zbyt dużo ludzi, a mój pies bywa nadpobudliwy.https://maps.app.goo.gl/jmhPzsktJeGpjcBX8
Pozdrawiam.
Danke für die Nachricht nur bevorzuge ich diese hier im öffentlichen Bereich weil sofort eine Übersetzung und für Antworten der Link angezeigt wird. Herzliche Grüße
- Przepraszam, ale uczę się dopiero. Dajcie mi troszkę czasu. A ja postaram się pokazać zdjęcia,które przybliżą Wam miejsca przeze mnie poznane.
- Przepraszam, ale uczę się dopiero. Dajcie mi troszkę czasu. A ja postaram się pokazać zdjęcia,które przybliżą Wam miejsca przeze mnie poznane.
Ich habe mich am Anfang auch sehr schwer auf Connect getan, es ist ein großes System in dem man sich erst mal zurecht finden muss.
Herzliche Grüße
Dziękuję za wyrozumiałość.A to póki co ostatnie zdjęcie z tego parku. Głównym aktorem jak przeważnie mój włochaty przyjaciel.
Auf jeden Fall eine schöne Serie mit einem guten Freund @Joyek