Ngarkimi i fotografive

Disa herë gjatë ngarkimit të fotografive kam probleme,më duhet ti zvogloj fotografitë në 3MB. A nuk është e mundur që çfarëdo fotografie që ngarkojm të zvoglohet automatikisht në formatin e duhur.

3 Likes

Hi @naimbuduri

actually it is not possible to reduce automatically the size of a picture in Connect.

This option has been suggested in Idea exchange, by @KarenVChin , but cannot be actually implemented.

There are other possible options, included the possibility of embedding photos. For more information: Uploading a photo on Connect? Read these guidelines first

2 Likes

Përshëndetje @naimbuduri,

Faleminderit për ndarjen e shqetesimit tuaj me ne. Për më tepër sqarim, keni problem kur ngarkoni fotot në Connect apo Google Maps?

Nqs është për në Connect sic @ErmesT tha, nuk është e mundur të bëhet zvogelimi i fotove automatikisht.

Nqs është për në Google Maps mund të lexosh keto artikuj Usage Limits dhe Choose the upload size of your photos and videos.

2 Likes

Faliminderit për përgjigjjet tuaja,problemi im është këtu ne local guidesconnect qoftë edhe një fotografi me e ngarku më duhet ta zvogloj fotografinë në 3Mb @ErmesT @InaS

2 Likes

Je mëse i mirpritur për cfarëdo pyetje të kesh mjafton të më etiketoni @naimbuduri .

Siç u thamë tek përgjigjet e përparshme nuk është e mundur të bëhet zvogelimi automatik i fotove, për më tepër sqarim mund të lexoni këtë përgjigje.

1 Like