Disa herë gjatë ngarkimit të fotografive kam probleme,më duhet ti zvogloj fotografitë në 3MB. A nuk është e mundur që çfarëdo fotografie që ngarkojm të zvoglohet automatikisht në formatin e duhur.
Hi @naimbuduri
actually it is not possible to reduce automatically the size of a picture in Connect.
This option has been suggested in Idea exchange, by @KarenVChin , but cannot be actually implemented.
There are other possible options, included the possibility of embedding photos. For more information: Uploading a photo on Connect? Read these guidelines first
Përshëndetje @naimbuduri,
Faleminderit për ndarjen e shqetesimit tuaj me ne. Për më tepër sqarim, keni problem kur ngarkoni fotot në Connect apo Google Maps?
Nqs është për në Connect sic @ErmesT tha, nuk është e mundur të bëhet zvogelimi i fotove automatikisht.
Nqs është për në Google Maps mund të lexosh keto artikuj Usage Limits dhe Choose the upload size of your photos and videos.
Faliminderit për përgjigjjet tuaja,problemi im është këtu ne local guidesconnect qoftë edhe një fotografi me e ngarku më duhet ta zvogloj fotografinë në 3Mb @ErmesT @InaS
Je mëse i mirpritur për cfarëdo pyetje të kesh mjafton të më etiketoni @naimbuduri .
Siç u thamë tek përgjigjet e përparshme nuk është e mundur të bëhet zvogelimi automatik i fotove, për më tepër sqarim mund të lexoni këtë përgjigje.