Neden Toplanamıyoruz ?

Neden Toplanamıyoruz

Bir fikri olan arkadaşların yapıcı eleştirilerini bekliyorum.

Mesela ben; Bireysel olarak herkesin nerede kaç kişi olduğunu ögrenebilirsek sanki bir toplantı ayarlayabiliriz düşüncesindeyim.

Bu adımı atabilirsek bu ilk olacak ve Türkiye için büyük bir adım atılmış olacaktır.

1 Like

Çünkü burada varlık gösteren arkadaşların 100gb alan almak için çalıştığını gerçek yerel rehberlik ile alakaları olmadığını düşünüyorum. Istanbul gibi bir yerde 2 kez toplantı düzenledim. Toplantılar için onca hazırlık yaptım gelenlere google ürünü hediyeler vs verdim. Yeteri kadar tanıtım yaptığıma da inanıyorum. Üstelik bu toplantılar katılımcılar için çok verimli geçiyordur. Bu toplantılarda ciddi bilgiler verdiğime, bu işin para kazandıracak yollarını gösterdiğime inanıyorum. En azından kendi açımdan yeni insanları tanıyorum. Bunun bile benim için bir fayda olduğuna inanıp bu toplantılara devam edeceğim. Ama onca hazırlık yapıp 5 kişinin gelmesi insanın şevkini kırıyor. Böyle toplantıları evde de yapıyorum zaten. Ancak yine de o 5 kişi benim için çok değerli dostlardır. Ben bu kişileri tanıdığıma gayet mutlu oldum. Eminim onlarda buluşmadan keyif almışlardır. 11 Mart İstanbul Buluşmamız: https://goo.gl/photos/wgJoktNsAugV2zbk7

2 Likes

Bir sonraki toplantınıza katılmak isterim.