My review kepps getting unpublished

Hi.
I try to publish my review of one of the services in Krakow, but the system does not let me. Why? I even attached screenshots to prove the opinion is legit, but no change.

6 Likes

@zbigzbieg

Hallo, solche Probleme werden unter Anleitungen aufgeführt. Dort stehen schon diese Probleme mit Antworten zur Lösung.

@Annaelisa informacje wymienione w instrukcji są bardzo ogólne. Nie tłumaczą mojego konkretnego przypadku.

@zbigzbieg

Ich meine nicht das Handbuch sondern hier auf Connect den Menüpunkt Anleitungen in den Überschriften

Dieser Menüpunkt

Hi @zbigzbieg

Your profile is set to restricted. If you want help to spot what could be the cause, you need to change your privacy setting as explained here temporarily. It can also be done from a Desktop computer. Goto Your contributions, then Profile settings, then toggle Restricted profile.

You mentioned that you added screenshots. This is not allowed on Google Maps. And this could explain your issue.

Cheers
Morten

Pierwotnie nie dodawałem żadnych zdjęć, ani zrzutów ekranu, a i tak opinia została odrzucona.

Czy cokolwiek z tej treści mogło być uznane przez algorytmy za niedozwolone?

"
Miałem niestety okazję korzystać z serwisu (wymiana ułamanej stopki). Zależało mi na czasie więc najpierw telefonicznie potwierdziłem dostępność części, wycenę usługi i czas wykonania. Wszystko miało być na miejscu, a koszt akceptowalny.

I od tego momentu zaczął się dramat.

Najpierw musiałem czekać na ponowną wycenę (!), choć to miałem już nawet potwierdzone mailowo. Później na wystawienie faktury, a potem na zaksięgowanie płatności (bo jak chcesz wysłać przelew normalnie, a nie przez podsyłane linki, to trzeba czekać do 5 dni (!!) na za księgowanie płatności).
Status zgłoszenia zyskał update, że zlecenie przyjęto więc czekam… I zapewne czekałbym do dzisiaj, bo kontakt się urwał. Po 23 dniach nadal nie było ani sprzętu, ani informacji co się dzieje. Na moje pytanie gdzie jest lampa zażądali potwierdzenia przelewu, bo… się zgubił :slightly_frowning_face: A przecież sami zmienili status zlecenia na opłacone.

Kolejnym problemem jest to, że nikt się tam nie podpisuje ani nie przedstawia. Nie wiadomo z kim się pisze, z kim rozmawia przez telefon, na rozmowę z kim się powołać… Zerowe poczucie odpowiedzialności za pracę.

Koniec końców po blisko miesiącu odzyskałem sprzęt, który miał do mnie wrócić w kilka dni (nie licząc przesyłki). Niepoważne.

Nie polecam, ale niestety wielu alternatyw nie ma.

Same lampy Quadralite/Godłox są dobre. Poza tym jednym razem nie miałem jeszcze styczności z serwisem. Ale ten jeden raz wystarcza, bym zaczął się zastanawiać nad zmianą marki. Bo jeśli prosta i szybka naprawa (tak ją opisał konsultant/serwisant przez telefon) sprawia takie problemy, to co będzie, jeśli przyjdzie wysłać coś większego pokroju Atlas lub któraś z lamp serii AD?
"