Kodrat e liqenit artificial
Përshëndetje @Adi_1987 ,
Mirë se vini në Connect.
Faleminderit që ndatë postin tuaj me ne. A e vizitoni shpesh liqenin e Tiranës? Cfarë ju pëlqen më shumë atje?
Meqenese jeni i ri në komunitet, mund të shikoni 14 helpful tips for using Connect për të gjetur disa këshilla të mrekullueshme që do t’ju ndihmojnë të filloni. Ju gjithashtu mund të dëshironi të na tregoni më shumë rreth vetes dhe të njiheni me të tjerët në temën tonë të prezantimit mujor Introduce Yourself - March 2019.
pershendetje shkoj shume shpesh nga liqeni me pelqen ajri paster aktiviteti fizik dhe me shume natyra
Edhe mua më pëlqen shumë @Adi_1987 . Sa herë kam mundesinë të vij në Tiranë e vizitoj liqenin. Ke foto të liqenit? Nqs po pse të mos i ndani ato me ne?
Një këshille, mos harroni kur u përgjigjeni të tjerëve, sigurohuni që të bëni ato tag (duke shkruar para emrave të tyre @) në këtë mënyrë ata mund të marrin njoftime që ju jeni përgjigjur.
Vazhdoni të shpërndani me ne! Shpresoj të lexoj më shumë postime nga ju.
Foto skam se shkoj thuaj perdit po do bej fot e do i ndaj patjeter ju jap fjalen
Faleminderit @Adi_1987 . Vetëm mos harroni, kur përgjigjeni këtu në Connect duhet të vendosësh karakterin @ përpara emrit tim në mënyrë që të më bësh tag. Kështu unë marr njoftim që ti ke komentuar.
Ju uroj një ditë të këndëshme!
Ok my fold @InaS