Salutare Local Guides Bucuresti / Bucharest, Va propun o intalnire pentru a ne cunoaste si a face un mic update Centrului Vechi din Bucuresti. Este o ocazie sa ne distram si sa facem ceva constructiv pentru comunitate, cred ca Bucurestenii si turistii deopotriva merita sa aiba acces la informatii actualizate Unde: Centrul Vechi Bucuresti / La bariera 44.429586, 26.100285 Cand: 23.03.2019 ora 11:00 #LocalGuides
Salut, am organizat si eu un meet-up in Alba Iulia si nu a venit nimeni. Eu as veni cu drag pana in Bucuresti sa actualizam centrul vechi. Am fost ghid 2 ani in Bucuresti la Free Walkabout Tours intre 2012 si 2014.
Vad ca a confirmat doar o persoana la reuniune, eu as veni pana acolo insa daca am fi mai multi
Eu sper sa ne strangem, am mai share-uit pe anumite grupuri, dar nu cred ca a vazut nimeni… poti sa ii dai attend si poate poate o sa ne strangem 10-20.
Cum a fost sambata? A mai venit cineva? Eu nu am mai venit de la Alba Iulia doar pentru asta ca e prea departe dar maine si poimaine voi fi in Bucuresti, daca mai faci un meetup vin Desi daca nu a venit nimeni sambata sunt convins ca nu se va inghesui nimeni in timpul saptamanii.
@bmd24 da ma gandeam ca asa va fi. E interesant ca in Bucuresti nu a venit nimeni, atunci la Alba Iulia nu am nici o speranta. La urmatorul meet up vreau sa vin si eu neaparat, va trebui sa ma organizez din timp.