Hi guys my name is Ilan and I live in kfar Saba Israel. I’ve been reading about meetups and it sounds like a really cool thing to do. So I was wondering first of all do we have any meetups coming up in Israel? And if not how many people would be interested in meeting and getting to know each other?
I was thinking maybe having a walk through national park of Hashron beach and then having a picnic together.
What do you say?
היי חברים, קוראים לי אילן ואני גר בכפר סבא. יצא לי קצת לקרוא על
המפגשים (meatups)
וזה נשמע לי די מגניב. האם ידוע לכם אם יש מפגשים כאלה מתוכננים בזמן הקרוב? ואם לא מעניין אותי לדעת כמה אנשים מעוניינים להגיע למפגש כזה? חשבתי על מפגש בשמורת חוף השרון (מערבית לשפיים) ולסיים בפיקניק.
מה אתם אומרים?
Hi Ilan nice to know you.
On this Friday a meet up will be held at Sarona Market in TLV.
You are welcome to come and register here.
All the best.
באסה, אני לא יכול יכול להגיע ביום שישי ידוע לך על מפגשים נוספים?
unfortunately i can not make it on Friday
do you know of other meatups?
I"m Nachum and i’m active in the Jerusalem area. I have heard too about these meets - it sound amazing to meet other crazies who are helping to try and make google maps so much better. I didn’t know about the Friday meeting in Tel Aviv - sigh - I won’t be able to attend. Will be happy to hear about other meets and if anyone wants to organize a meet in Jerusalem let me know!
אני נחום פועל באזור ירושלים - גם אני שמעתי על מפגשים מקומיים - וזה נשמע מגניב לפגוש עוד משוגעים שעוזרים בלעשות את המפות של גוגל למשהו הרבה יותר טוב. לא ידעתי .
שמעתי על המפגש בתל אביב ביום שישי - חבל - אני לא יכול להגיע. אשמח לשמוע על מפגשים נוספים ואם רוצים לנסות לארגן מפגש בירושלים אשמח!
היי,
כשנואשתי ורציתי לארגן מפגש בין מדריכים מקומיים בישראל. לפי הנושא מצאתי את ההצעה שלך.
איפה פרסמת את זה? ואיך זה שלא ראיתי או קיבלתי מייל?
כי אני עוקבת אחרי ישראלים שכותבים כאן. ולא ראיתי כלום.
אשמח להגיע, מתי בדיוק שעה ויום?.
תודה סמדר.
נב תנסה למצוא עוד ישראלים אני יודעת לפחות על עוד אחד.רמה 8
ואפשר לשלוח לו הודעה
היי סמדר תודה על המענה שלך
שלחתי את ההודעה רק אתמול, אז זו כנראה הסיבה שלא מצאת אותי קודם
אני בדיוק לפני חופשה בחו"ל אז חשבתי לארגן את המפגש לכיוון אמצא / סוף יוני. אומנם אנני שומר שבת אבל אני כן רוצה להגיש את המפגש לכולם אז חשבתי על אפשרות של סיור שקיעה בחמישי או סיור בשישי בצהריים.
כמו שכתבתי חשבתי על שמירת חוף השרון. אם את רוצה להמשיך התכתב איתי (כי כאן דרך הנייד זה לא ממש נוח) את יכולה לשלוח לי הודעה לטלפון
אגב ראית שיש מפגש בשישי הקרוב בשרונה בת"א?
היי נחום נעים להכיר
אני אילן מכפר סבא, כיף לגלות כמו שאתה אומר עוד משוגעים לדבר. גם אני לא יכול להגיע בשישי הקרוב למפגש בת"א. חשבתי לארגן משהו לקראת סוף חודש יוני באזור שפיים. אולי אצליח להגיע למפגש בירושלים אם אקבל התראה מספיק זמן מראש,כדי לפנות זמן ביומן.
המשך שבוע נעים
אילן
היי,
כן ראיתי וגם נרשמתי. אמור להיות מעניין לראות ולהכיר מדריכים מקומיים כאן.
רשמתי את הטלפון שלך. אספר לך על המפגש ביום שישי מדוע לא תוכל להגיע? כבר נוסע?
חופשה נעימה ולילה טוב
כן אהייה כבר בחו"ל תהנו במפגש אשמח לשמוע איך היה
לילה טוב
היי @Ikatz ,
נעים מאוד להכיר אותך. תודה ששיתפת איתנו את דעתך.
אני יכולה להמליץ לך להרגן מפגש בעזרת פלטפורמת המפגשים שלנו Meet-ups. כמוכן תוכל לקרוא כיצד ניתן להרגן מפגש.
לפני שתתחיל להיות יותר ויותר פעיל כאן אני ממליצה לך לקרוא גם את הכתבה הבאה.
לסוף אני רוצה ליידע אותך שמחקתי את מספר הטלפון ששיתפת, מסיבות ביטחוניות. אבקש ממך לא לשתף פרטים אישיים כמו שמפורט בכללים של הקהילה של המדריכים המקומיים.
אשמח שתשתף איתנו את המפגש שתארגן ואשמח עם תשים תג עם השם שלי,על מנת שלא אפספס את הכתבה שלך.
אילן - גם נעים להכיר - ראשית נסיעה טובה… לגבי מפגשים - שפיים קצת רחוק לי… אבל אשמח להיות שותף למפגש בירושלים
נחכה לשמוע איך הלך המפגש בת"א ואם נמצא עניין בקרב מדריכים נוספים - אחפש שותפים למפגש בירושלים. לצערי אני עדיין לא מכיר מדריכים מקומיים פעילים ברמות 7-9 באזור בו אני פעיל - ירושלים. אם משהו מהמדריכים/מדריכות רואה את ההתכתבות כאן ופעיל בירושלים אשמח להיות בקשר
נחום