Love human love each other

🇹🇷Yerel Rehberler Buluşuyor: Keşfet, Paylaş, Keyifle Bağlan!**

Selam sevgili yerel kaşifler ve şehrimizin gizli hazinelerinin iz sürücüleri!

1. seviye yerel rehber olarak, uzun zamandır içimde biriken bir heyecanı paylaşmak istiyorum: Sizinle yüz yüze tanışıp, deneyimlerimizi çay/kahve eşliğinde paylaşacağımız bir buluşma organize ediyorum!

:spiral_calendar: 20.05.2025
:alarm_clock: 20.00
:round_pushpin: Konya ,

Neden Katılmalısınız?

• :handshake: Tanış & Bağ Kur: Aynı tutkuyu paylaşan insanlarla tanış, yeni dostluklar keşfet.
  • :speaking_head: İlham Verici Sohbetler: "En iyi fotoğraf açısı nasıl bulunur?"dan "Az bilinen mekanları nasıl keşfederiz?"e kadar tüyolar paylaş.
  • :hot_beverage: Keyifli Mola: Yorucu keşif maratonlarından sonra hep birlikte nefes alalım!

Detaylar & RSVP:
Mekanımız, hem huzurlu atmosferi hem lezzetli ikramlarıyla tam bir “yerel rehber” ruhuna uygun. Katılımınızı bildirmek veya sorularınız için [Telegram/WhatsApp grubu linki] veya [e-posta adresi] üzerinden ulaşabilirsiniz.

Not: Yerimiz sınırlı sayıda, bu yüzden lütfen en kısa sürede rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Şehrin hikayelerini birlikte yazmak için sabırsızlanıyorum!
:cityscape_at_dusk::sparkles:
[Adınız]
7. Seviye Yerel Rehber & Şehir Aşığı

İpuçları:

• Mekan adresini son anda paylaşmak gizem katabilir, ancak katılımı artırmak için önceden genel bir lokasyon (ör: “Kadıköy Moda’da bir kafe”) ekleyebilirsiniz.
  • Sosyal medya paylaşımı için renkli görseller veya şehrin simge yerlerinden bir fotoğraf eklemek etkileyici olur.
  • Katılımcılardan “en sevdikleri yerel mekanı” yorumlara yazmalarını isteyerek etkileşimi artırabilirsiniz.

Umarım buluşmanız dopdolu geçer! :tada:

3 Likes

Congratulations..best of luck for the meet up