Ljepota prirode šŸ˜‡

Ljepota prirodeā€¦

Pčela na plavom cvijetu :innocent:

Fotografiju sam snimila na planini IvanŔčici.

(Napisala sam već prije priču o IvanŔčici, ako nekoga zanima molim vas pogledajte moj profil).

Ovo mi je tako draga slika, ali trebalo je puno, puno klikova da ispadne ovako i da budem zadovoljna.

TeŔko je iz prve napraviti lijepu i dovoljno kvalitetnu fotografiju, pogotovo ako fotografirate sa starim mobitelom kao ja :sweat_smile: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ivančica je bogata floromā€¦

Šumama, raznim biljem, cvijećem. Na planini raste 38 vrsta orhideja !!! i nekoliko vrsta alpskog jaglaca !!!

Ovaj plavi cvijet je prekrasan, ali zaista nažalost ne znam kako se zove. Prizor je bio fantastičan i morala sam ga ā€œuhvatitiā€.

Čarobni trenutak prirodeā€¦

Nadam se da će vam se fotografija svidjeti. I ako netko prepoznaje cvijet molim vas napiÅ”ite mi u komentaru.

:blush: :croatia:

55 Likes

@renata1 gua que increĆ­ble fotografĆ­a, esa flor nunca la vi, es bellĆ­sima

5 Likes

Hvala na vaŔim lijepim riječima @Maximilianozalazar

4 Likes

Molim cijenjene stručnjake za fotografiju da mi napiŔu svoj komentar za ovu moju fotografiju.

Fotku sam snimila sa svojim mobitelom (2 godine skoro star)

REDMI NOTE 10 PRO

@TravellerG @OliverKIWI

@Rohan10

Hvala!

3 Likes

Ovo je divna fotografija draga @renata1 . Kliknuli ste na sjajnu fotografiju. Prema mojim saznanjima, ovaj cvijet je poznat kao boražina. Možete guglati za viŔe detalja

Čak i ja klikam fotografije na svom 5 godina starom telefonu POCO F1. Također se suočavam s mnogim izazovima tijekom makro fotografije i noćne fotografije.

Trebat će vam fotoaparat opremljen makro objektivom za najbolji rezultat za ovu fotografiju.

Ali ipak, tvoje fotografije su najbolje. Samo nastavite klikati tako lijepe fotografije prirode. Hvala vam puno Ŕto ste me označili.

2 Likes

Wonderful capture! @renata1 I know how hard it isā€¦even hard with a phone! Thank you for sharing!

3 Likes

Beautiful pictures @renata1 ā€¦

3 Likes

ą¦¬ą¦¾ą¦¹ ą¦øą§ą¦Øą§ą¦¦ą¦° ą¦ą¦‡ ą¦Ŗą§ą¦°ą¦„ą¦® ą¦¦ą§‡ą¦–ą¦²ą¦¾ą¦® :blush: @renata1

3 Likes

Hvala vam na komentaru i na vaÅ”im ohrabrujućim riječima

@Rohan10

2 Likes

Hvala na vaÅ”im ohrabrujućim riječima @OliverKIWI

1 Like

Firstly, thank you for tagging me in, my LG friend @renata1 .

Your shot has come out very wellā€¦ No doubtā€¦

Yes, as our @Maximilianozalazar & @MohammadPalash mentioned, the flower is new to me too.

As our @Rohan10 said, the ā€œMacro Photographyā€ in mobile has its limitationsā€¦ When we use a proper camera & lens the overall clarity will be very different. The following is a shot with Sony RX 10 M2.

Yes, I do agree with our dear @OliverKIWI that when we use a camera & zoom lens, we can shoot from far off - but, capturing such a shot with mobile is very much difficult.

Greetings to all my friendsā€¦

Best wishes tooā€¦

:handshake: :pray:

7 Likes

@TravellerG que genial fotografĆ­a, una calidad y definiciĆ³n impresionante. Saludos

1 Like

Hvala na komentaru @SachinVijayan

Drago mi je da vam se slika sviđa.

2 Likes

@TravellerG Amazing! What camera and lens did you use? The colours are just so pleasing!

1 Like

Da niti meni nije cvijet poznati @MohammadPalash

Da li vam se sviđa?

Cvijet? Fotografija?

Hvala na komentaruā€¦

1 Like

Drageā€¦

@PattyBlack @JaneBurunina @Stephanie_OWL @OlgaKlimchik @ChiaraMariaC

@Ewaade_3A @Sophia_Cambodia prepoznajete ovaj plavi cvijet?? Sviđa li vam se fotografija?

Molim vas piÅ”ite mi u komentarimaā€¦

4 Likes

Hello @renata1 ,

your Local Guides Connect-post is very amazing and your photos are very beautiful! :heart_eyes: šŸŖ» :cherry_blossom: :bouquet: :star_struck:

Yes, I have the name of this flower, it is called:Borago officinalis, itā€™s the exact botanical name of this plant. :heart_eyes: :cherry_blossom: :white_flower:

I found the name with the Google Lens-app, it is a very helpful and amazing app! :star_struck: :+1:t2: :sparkles:

Thank you very much for tagging me and thank you very much also for writing your beautiful Local Guides Connect-post with your amazing photos! :heart_eyes: :bouquet: :cherry_blossom:

I wish you a great day! :blush:

Many warm greetings to you from Hamburg, Germany! :grinning: :star2: :de:

4 Likes

Grazie per avermi taggato carissima @renata1 . Nonostante le difficoltĆ  che hai descritto hai ottenuto due scatti meravigliosi :clap: :clap: Non ho mai avuto il piacere di incontrare questo delicatissimo fiore sul mio cammino quindi grazie per avermelo presentato! Un abbraccio grande dallā€™Italia Renata ĆØ sempre un piacere leggere i tuoi post :bouquet: :kissing_heart:

2 Likes

Ciao @TravellerG i tuoi scatti sono eccezionali come sempre. Sei indubbiamente uno dei migliori fotografi che conosco. Grazie per aver condiviso, non vedo lā€™ora di leggere altri tuoi post e vedere altre magnifiche foto. Un saluto affettuoso dallā€™Italia. Con sincera stima :person_raising_hand:ā€ :female_sign: :sunflower:

Patty

1 Like

Hvala vam puno na komentaru @ChiaraMariaC

Zadovoljstvo mi je označiti nekoliko svojih prijatelja u mojim objavama.

@ChiaraMariaC i @Rohan10 hvala vam na imenu cvijeta. Zaista je prekrasanā€¦

Pozdrav iz Hrvatske!

3 Likes