"Liberty".... until where ?

Salut !!

Mai oameni buni …, vin si eu in fata dv… cu o mica “problema”…

Am intalnit situatii in care te informezi , te deplasezi la o locatie…, alegi momentul potrivit…, captezi… postezi… , si astepti cu nerabdare sa vezi rezultatul …si cand colo… google zice : REJECT !! , ( Nu se aplica) fara nici o lamurire … :-(((((

Voua vi s-a intamplat asa ceva ?

Daca da , dati-mi un hint ca sa stiu cum ati “rezolvat-o”…

Numai bine,

2b34all

Hi @2be4all , how are you?

A not applied edit is a very common experience, and happen to every Local Guide.

The reason is that an edit, to be applied, need to be verified. Sometimes can be frustrating, I know, because you are in front of the place, you know that the information needs to be changed.

BTW, there are also not legitimate edits.

For this reason it is important to verify your edit, before to approve it.

For more information about editing approval, pleaseWhy is my edit status “Pending” or “Not Applied”? read:

HI @2be4all

You are not alone. We have all been upset about rejections of edits.

Have you read Why is my edit status “Pending” or “Not Applied”?

Two tips:

With time and lots of quality edits the system till trust you more and maybe more importantly you will know what edits to pursue and which ones you better let go to avoid getting upset.

Secondly, please make single edits only. This way you get much better (individual) feedback on what edits are easy to get approved and which ones are impossible or close to impossible.

I hope this helps.

Cheers from Copenhagen

Morten

Salut ! si multumesc pentru sfaturi.

Recunosc, nu ma asteptam la o asa reactie …promta !! Evident , primul lucru a fost sa incerc sa inteleg daca am gresit cu ceva , daca ar putea fi vreo nelamurire , daca informatia prezentata se incadreaza sau nu in “regulile” si “politicile”… etc, samd.

Cand colo… ce sa vezi …: Chiar si in locatia indicata scrie asa : ( o sa trec si in romana si in engleza ) : " Daca editarea dvs. nu este aplicata, înseamna ca nu am putut verifica cu încredere informatiile pe care le-ati distribuit în acest moment "…

“” If your edit is Not Applied, that means we were unable to confidently verify the information you shared at this time " !!

Plecand de la aceste afirmatii… rezulta ca : " Algoritmii " aia de verificare “misteriosi” cu care ne ameninta google sunt praf in ochi !!

Repet … , ca sa se inteleaga : Dai toate informatiile solicitate sau mai mult de atat , te asiguri ca nu “deranjezi” pe nimeni si nimic … , adaugi poze edificatoare…, iar google n’are “incredere”… :confused:

Poate reusiti sa ma lamuriti… privitor la “decizie”" : aici e vorba de un mecanism / algoritm automat sau e vorba de o persoana… ?

Iar daca e o persoana… , la modul cel mai simplu cu putinta… IN CE LIMBA GANDESTE ? ( atentie ! … nu cu ce limba se exprima !! )

Multumesc pentru intelegere,

Numai bine,

2be4all

@2be4all

on the world there are 120+ millions of Local Guides, and many of us made edits. It means that, behind a Verification system there is, first of all, an algorithm Algorithms are working on set of rules. A few example:

• When I add a new place, I do not add photos during the edit. Normally, when I submit the edit, Google ask me to submit ONE photo of the storefront, with the name clearly visible to the photo. This help the AI to confirm the existence of the place.
  • When I add a phone number, I first search if the number is available in a public directory: If is not available, Google will not approve your edit

Salut si multumesc pentru raspuns,

Deci , sa inteleg ca nu doriti sa raspundeti la aspectul punctat de mine… in mod precis.

Banuiesc ca ati inteles sensul… dar, e ceva acolo ce va retine…

Faptul ca sunt 120 milioane de contributori “global i” nu ar trebui sa fie un argument in

favoarea opiniilor exprimate de dv.

FIECARE contributor trebuie sa fie tratat ( dupa parerea mea )

asemanator cand vine vorba de transmiterea unei informatii.

Faptul ca adauga o poza ( "care face cat 1000 de cuvinte… " / o veche vorba locala )

care sa sustina cele declarate ar trebui apreciat.

Va provoc la o optiune : De ce nu sunt “punctate” diferit contributiile “unice” / sau

pe care Google le considera " in aparenta de neacceptat / imposibile" ,

( evident, fara a incalca toate regulile stabilite si cu care contributorul a fost de acord ) … ?

Multumesc pentru intelegere,

2be4all

@2be4all , may I ask you to tag the person you are talking with, using @?

This will makes easier to interact.

Please do not try to give a different meaning of what I say.

120 millions of people, many of them submitting edits, is not something that can be verified manually by a person, so it makes perfectly sense to have an algorithm at work, to verify most of the edits.

That’s why I gave you two example of what I usually do before to submit an edit.

Hi@ermest !

Se pare ca avem puncte de vedere diferite asupra unor aspecte…

Eu nu am complexe si pun in discutie chestiuni reale… iar tu / voi , (ca vad ca actionati in grup…) tineti cu ursu’…

Deci , sa revenim la concret : Am gasit locatia , m-am asigurat ca nu “deranjez”… nu incalc nici o regula…adaug poze… si cu toate astea… “google” da reject…

Ok …zic … mai ma uit odata… mai ma duc odata… fac alte poze… fac o alta postare… “google” nimic …fara nici o aplecare … reject.

La capitolul “drumuri noi”… caut… verific… ma sigur… postez (+ adaug comentariu ) si google le arunca la gunoi… Revin , cu acelasi mesaj… google le arunca la gunoi… pai sa nu-ti pui intrebari …??

Pe urma… exista locatii ale caror nume inseamna ceva in limba romana si altceva in (alta) limba.

Eu observ ca se incearca o “uniformizare” / “desconsiderare” … in sensul ca limba in care este prezentat un mesaj ar fi ceva nesemnificativ daca s-a inventat “translate”…DAR, nu e asa.

Pe urma , mai toata lumea… internauiti sau nu… din graba su prostie… gasesc ca e mai bine sa simplifice cuvine si sa foloseasca prescurtari… Prescurtari care… inseamna / au semnificatie ceva intr-o limba si cu totul altceva in alta limba…

Postatnd o poza in care la locatie sau nume sau alta rubrica adaugi o insiruire de litere si nu ceea ce trebuie… creezi / si mentii confuzie… cautand sa sporesti in vizibilitate nu prin ceea ce postezi CI, prin numele aberant sau inexpresiv pe care-l dai subiectului…

Si ar mai fi multe , multe, alte aspecte de evidentiat…

Apropoo…!! Poate stii…, De ce raspunde google DOAR cu “multumesc”… ? De ce nu are o adresa de e-mail unde sa poata fi trimis un mesaj de catre o autoritate in vederea corectarii unor “derapaje”…

Numai bine,

2be4all