Letiltott fotók

Üdv!

Köszönöm, hogy tag lehetek a helyiidegenvezetők fórumán. Köszönök minden eddigi segítséget de akadt még egy problémám.

Van egy problémám. 15.280 fotót osztottam meg, de ebből csak 12.331 darab van megjelenve. Fotóim nem szegnek szabályokat, megfelelnek az előírásoknak, de van egy személy aki versengésből, gyűlöletből letiltja őket már hónapok óta, ez meggyőződésem. Szeretném kérvényezni ezek fotók visszaállítását!

Tisztelettel!

12 Likes

Szia @Lehmann2000 ,

Köszönjük a megkeresést, először is szeretnélek tájékoztatni, hogy a posztod átkerül a How-tos szektorba, mivel az az a hely, ahol megvitatunk kérdéseket és problémákat.

Továbbá, ha valaki jelenti is a fotóidat, azok mind átnézésre kerülnek mielőtt letiltják. Sokkal valószínűbb, hogy a feltöltött képek nem kerültek elfogadásra a rendszer által valamilyen szabály apró kihágása miatt, vagy nem feleltek meg minden kritériumnak.

Esetleg segítség lehet számodra a Why is my edit status “Pending” or “Not Applied”?

3 Likes

Köszönöm a válaszodat! De ezek a fotók megjelentek, hetekig hónapokig ott voltak a helyen. Eztán ha arra járt az a személy és letiltotta őket, hogy az ő képe legyen az első. Átlagos fotók voltak az enyémek épületek vagy üzletek kivürről.

1 Like

@Petra_M

Szia Petra! Tisztelettel érdeklődöm a fotóim után. Sajnos még mai napig tűnnek el, szeretném ha ez változna. A képeim megjelennek ott vannak az adott helyen. Beindul a megtekintésük. De valaki letiltja őket, méghozzá a Google térképen bellül “felfedezés a közelben” funkcióval vadássza le a friss fotóimat egyanárt. Régebbi és újabb fotók is tüntek el. Úgy fotózom mint többi felhasználó társam, méghozzá én minőségi korrekt fotókat töltök fel, nem értem indokát fotóim eltüntetésére. Ha már valaki tiltja őket akkor a rendszer ne tűntesse el :disappointed: . Nem szívem joga ez a dolog, csak szeretem látni munkám gyümölcsét, ha fotózom fotóim megismaradjanak. 3 éve google terképezem, utobbí 1 évben tapasztalom ezt.

Mindig nem értem ha nem embert senem sértő tartalmat osztok meg, hanem a tárgyat vagy a nyilvánosságnak mutatott témát, bejáratot, épületet fotózom miért kerül letiltásra.

Szabályzatot olvasgatom, kutatom. Korrekt szeretnék lenni. Szerintem sok más felhasználóval ellentétben én nem érdemlem ezt.

Köszönöm szépen!

Szia @Lehmann2000 ,

Sajnálattal hallom, de jelenleg minden fotód és értékelésed rejtett a profilodon, így nem tudjuk ellenőrizni.

Hogy meg tudjuk vizsgálni az esetet, kérlek ossz meg néhány példát és képernyő fotót.

1 Like

@Petra_M Mikor nyissam meg a profilomat? Mert félek most megnyitni akár egy hétre mert gyülöletből letiltja a legnézettebb és legfrissebb fotóimat ez a személy. (Tudom a nevét és felhasználó nevét is)

3000 fotómat tiltotta. Nem mehet tovább.

Van sok bizonyítékom. De akkor egyet mutatok.

Profilomon látszik, feltöltöttem fotókat, beindult a megtekintés és eltüntek a helyről. Tisztában vagyok, hogy jelentette őket az akit már korábban is jelentettem “problémás felhasználó” címszóval.

Képen lászik 12-13 képet töltöttem fel, megtekintések beindultal szóval megjelentek ott voltak a helyen (Komló Tesco), de ő letiltotta őket. Ez egy 1 a sok száz közül. Munkám van a fotózásomban, szeretném visszakapni azt a 3000 fotómat mit letiltott. Semmi baj nincs velük, ellenőrizzék le őket. Kétségbe vagyok esve, segítsenek. Köszönöm! Tisztelettel: Jeff

1.2. fotón a hiányzó 3000 fotóm látszik.

@TraciC

• Üdv! 16.233 darab fotóm van. Abból 13.135 van megjelenve. Ez azért van mert gyűlöletből és versengésből letiltja a fotóimat egy személy akit adatvédelmi okok miatt nem említenék meg. Évek óta tiltogatja a fotókat. A fotóim megjelentek, beindult a megtekintésük. Nem szegnek szabályt, nem is értem a rendszer ezen részét miért szed le olyan alap fotókat mint például: egy épület egy bejárat. Sok munkám van ebbem. Kérvényezem a 3098 fotóm visszaállítását miután önök is elleőrizték, valóban kifogasolhatatlanok a fotók.

MIt kell tennem?

Segítségét köszönöm!

1 Like

Hi Jeff, I have empathy, there are less photos visible than I have added to Maps over the years.

Photos can be removed or made private for a lot of reasons including things like

• a photo that is similar to another photo
  • duplicate uploads
  • photos with people who have requested them be taken down
  • DCMA claims
  • moderation by a claimed business
  • photos that violate the rules

I was going to look at your profile to give you some constructive feedback but you’ve elected to make it private so I cannot do so.

One thing I would do is change the name of your profile “Jeff Photographer” sounds like a business which is in contravention of the rules, I imagine you don’t mean it this way but it could be misunderstood.

Paul

1 Like

Szia @Lehmann2000 ,

Az említett problémát már vizsgálja a megfelelő csoport, nem szükséges több helyen és több formában posztolni.

Kis türelmet kérünk a vizsgálathoz, és csatolom a posztot a már korábban megosztotthoz.

1 Like

Köszönöm Petra az információt!

Profilomat nyissam meg? Szükséges a vizsgálathoz?

1 Like

Nyugodtan használhatod a Google Mapset @Lehmann2000 , nem befolyásolja a vizsgálat menetét. Amint rendelkezünk bármilyen információval, jelezni fogjuk.

1 Like

Nézzétek meg a profilját, viszamenőleg az összes fotóját, például tegnap megint 700 fotót töltött fel egy nap. :slightly_smiling_face: Nagyon várom a vizsgálat végeredményét nem csak trollkodása miatt hanem, hogy mert széttiltogatja a fotóimat és más fotóit is. :slightly_smiling_face:

1 Like