Üdvözletem!
Több éve lelkesen végeztem a Google Térképen keresztül helyi idegenvezetőként a különböző helyek és látványosságok bemutatását és értékelését Magyarországon. Elértem a 9. szintet, 12 ezer fotót tettem közzé, 600 fölötti véleményt és 3000 fölötti választ segítségként.
2023 nyarán vettem észre, hogy egyik pillanatról a másikra az addigi véleményeim eltűntek és újakat sem tudtam közzé tenni.
Mint kiderült a Google automatikus/gépi moderálási rendszere valamit szabálytalannak talált a tevékenységemben, ezért felfüggesztette a helyi idegenvezetői fiókomat/tevékenységemet és minden korábbi hozzájárulásom nyilvánosságát korlátozta. Ennek okáról soha semmilyen magyarázatot nem kaptam.
Szeptember elején fellebbezést nyújtottam be a korlátozás miatt. Ennek eredményeként a fiókomat helyreállították és innentől újra tudok hozzájárulásokat tenni.
Azonban a több száz korábbi hozzájárulásom és több ezer közzétett fotóm továbbra is tiltásban maradt és nem nyilvános.
Reklamálásomra csak annyit írnak vissza, hogy a fiókom már nincs tiltásban, ami így igaz is, de az előzményeim viszont le vannak tiltva.
A tiltás miatt több évi munkám veszett kárba és így már nincs motivációm és kedvem a folytatásra mivel ez bármikor megismétlődhet.
Ha a korábbi hozzájárulásaim többé már nem lesznek újra elérhetőek, akkor nincs értelme folytatni a tevékenységemet, amit emiatt azóta ideiglenesen már nem is csinálok.
Ha sikerülne a régi hozzájárulásaimat újból nyilvánosra állítani akkor van remény és értelme lenne folytatni a tevékenységemet.
Kérem aki tud segítsen ebben!
Előre is köszönöm!
https://www.google.com/maps/contrib/104581496110794417148/reviews/@47.8397933,20.939633,9z/data=!4m3!8m2!3m1!1e1?entry=ttu
Greetings!
For several years, I enthusiastically presented and evaluated various places and attractions as a local tour guide via Google Maps. I reached level 9, posted 12,000 photos, over 600 reviews and over 3,000 answers as help.
In the summer of 2023, I noticed that from one moment to the next my previous reviews disappeared and I couldn’t post new ones either.
As it turned out, Google’s automatic moderation system found something irregular in my activity, so it suspended my local tour guide activity and restricted the publicity of all my previous contributions. I never received any explanation as to the reason for this.
At the beginning of September, I filed an appeal against the restriction. As a result, my account was restored and I was able to make contributions again.
However, hundreds of my previous contributions and thousands of published photos remain banned and not public.
When I complain, they only reply that my account is no longer banned, which is true, but my history is.
Due to the ban, several years of my work was wasted and I no longer have the motivation or desire to continue, as this could happen again at any time.
If my previous contributions will no longer be available again, there is no point in continuing my activity, which I have temporarily stopped doing since then.
If I manage to make my old contributions public again, then it makes sense to continue my activity.
Please, anyone who can help with this!
Thanks in advance!
https://www.google.com/maps/contrib/104581496110794417148/reviews/@47.8397933,20.939633,9z/data=!4m3!8m2!3m1!1e1?entry=ttu