Kadıköy den tarihi Haydarpaşa garı görüntüsü .

21 Likes

Merhaba @Juhan ,

Paylaşımın için teşekkür ederiz!

İstanbulda bir çok kez bulundum ve dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Yıllar önce Adalara gittiğimde, Haydarpaşa gar istasyonunu Adalar vapurundan görmüştüm ve gerçekten çok hoşuma gitmişti ama hiç gitme fırsatı bulamadım. Hangi mevsimde gitmek en güzel olur? Sizin Kadıköyde önerebileceğiniz aktiviteler nelerdir?

Fotoğraflarınızın daha dikkat çekici ve dinamik görünmesini isterseniz, paylaştığım bağlantılara göz atmanızı tavsiye ederim: 6 tips for taking even better photos with your phone ve Changing perspective to make photos more dynamic.

2 Likes

Merhabalar İstanbul gerçekten güzel bir şehir, İstanbul da gidilebilecek yerler çok sizin için sıralamam gerekirse,kapalı çarşı yada mısır çarşısı, turistik alış verişler için çok iyi,istiklal caddesi devamında taksim geliyor,güzel bir cadde bölgesel Yemekleriyle Tatlıcıları çok meşhur, taksim meydanı tarihi bir alan, İstanbul’a gelen her turistin gezdiğini söyleyebilirim. Kadıköy Haydarpaşa ve Kadıköy sahilde gezmenizi tavsiye ederim, yemeklerinden meşhur iskenderdöner yada İnegöl köftesini denemenizi tavsiye ederim. ilginiz için teşekkürler

1 Like

Tavsiyelerin için teşekkür ederim @Juhan . Bir sonraki ziyaretimde aklımda bulunduracağım. :blush:

Kadıköyde en meşhur İskender Döner veya Inegöl köfte nerede yapılır? Daha fazla bilgi vererek diğer Yerel Rehberlerinde o yerleri daha kolay keşfetmesine yardımcı olabilirsin.

Bu arada, birisine cevap vermek istiyorsan, mesajda belirtilmesi gerektiğini unutma. Bu şekilde kişi bildirim alır ve size cevap verebilir. @ sembolünü kullanarak ve kişinin adını yazarak etiketleyebilirsin.

1 Like

@GNaz Bir çok güzel yemeği bir arada bulunduran şehirlerden İstanbul,zaman içinde Kayıt edeceğim teşekkür.

@Juhan @GNaz

İskender konusunda ben de bir öneride bulunayım öyleyse. İskende kebap’ın isim hakkını alan ve dünyada ilk İskender kebap’ı bulduğunu söyleyen Akaretler İskender’i tavsiye ederim. Diğer İskender lokantalarına göre fiyatı yüksek olsa da bence ülkenin en iyi :slightly_smiling_face:

1 Like

Teşekkürler @Juhan . Önerdiğin yerleri Google Maps üzerinden bulup link olarakta verebilirsin, bu şekilde yerin üzerine tıklayarak daha kolay erişim sağlanacaktır.

Paylaştığın yerlerin diğer Yerel Rehberlere de yardımcı olması açısından, önerdiğin restoranların listesini bu bağlantıyı takıp ederek oluşturabilirsin: Create a list of places.

Google Maps üzerinden bu işletmeler hakkında yorum bırakabileceğini biliyormusun? Daha fazla bilgi için bu bağlantıya göz atmanı öneririm: Write reviews and add ratings of places.

2 Likes

Bu yeri daha önce hiç duymamıştım @myparmaksiz , teşekkür ederim. Ziyaret edilecekler listesine ekledim. :slightly_smiling_face:

2 Likes

@myparmaksiz, Teşekkür ederim İskender yiyebileceğim bir yerim daha oldu.

Merhaba @Juhan , verdiğin linkleri ve adresi yorumlarından kaldırdım. Yerel Rehberleri dış bağlantılar paylaşmaya teşvik etmiyoruz. Bu yüzden Topluluk Politikamızı okumanı tavsiye ederim. Ek olarak, 14 helpful tips for using Connect bağlantısına göz atmak gelecekteki paylaşımlarını geliştirmene yardımcı olacaktır.

Teşekkürler Gnaz yeni olduğum için, ama aşacağım.

1 Like

Paylaşım için Teşekkürler.

Cihan ODABAŞI

https://www.linkedin.com/groups/9017468/