Haksız İtamlar

@DeniGu Merhabalar yeni girmeme rağmen birçok kişiye ulaşıp yayınlarınla bilgilendirmeye çalıştım. Bu sayfayı özgür bir topluluk zannetmiştim. Amacım kültür elçiliği yaparken sizleri o tarihi yerler ilgili daha kapsayıcı olsun. İlginizi çeker bir gün gelirseniz bilinçli gezersiniz diye anlatım yapıyordum. Bazı insanların art niyeti modaratör hanımefendinin fotoğraflarıma bile sahte demesi bir yerden alınma demesi delilsiz suç istinaf ve yargılaması beni yordu . Sayfaya ara vereceğim sayın takipçilerim en güzelini sizlere sunmaya çalıştım beni destekleyen açıklamalarınızı görerek mutlu olacağım. Her konuda ihlal yiyorum artık burada özgürlüğün kalmadığı inancı içindeyim. Hepinizi özleyeceğim.
@DeniGu @christophesubilia @Annaelisa @Uygar @MommiKhan @Cecilita @Tatsiana_T @Hasan_Ahammed @Abdul-Jalil

5 Likes

Oh je @vahit.ipek ich weiß zwar nicht was vorher an Texten geschrieben wurde, nur folgendes, manchmal ist die Übersetzung auch missverständlich und türkisch scheint für die Übersetzung schwer zu sein.:folded_hands:

3 Likes

Haklısınız efendim @Annaelisa

1 Like