Grah se u Europi jako puno uzgaja. Jedemo ga na različite načine; kao salatu, varivo, u kotlovini sa mesom… Ovo što sam pripremila je takozvani zapečeni grah. Volimo ga jesti
The surface texture of the food dish looks beautiful, Can we add chicken or meat to the dish @renata1
Hvala Vam na komentaru @fasi6083 . Da, naravno uz to jelo ide meso. Može piletina ili svinjetina. Odlično paše i roštilj (kobasice, pljeskavice, ćevapčići). Kod nas je roštilj jako popularan (u proljeće i ljeti). Da li se u vašoj zemlji priprema roštilj? Pozdrav iz Hrvatske
Thanks for the reply @renata1 we usually do barbeque during the winter season. Summer season is very extreme in my location, the temperature here can reach 47C.
Kolika je temperatura (neka prosječna) zimi? Kod nas je suprotno.Zime su hladne, pa roštiljimo tijekom ljetne sezone @fasi6083
The average winter temperature in my place is in between 10-15C and it usually lasts for 3 to 4 months @renata1 In winter, families basically hangout around the beaches doing the barbecue.
Hvala Vam na odgovoru @fasi6083 . Vi ste iz Saudijske Arabije?
Eto sad sam saznala nešto novo o Vašoj zemlji
Yes Iam from Saudi Arabia, I live in the Eastern side of the country. @renata1 Do you watch Football? Croatian football team did an excellent job in the World cup, I love the way Modric plays football.
Da, gledam kad igra Hrvatska nogometna reprezentacija. Bili su fenomenalni na Svjetskom prvenstvu. Modrić je najveća zvijezda, ali već pomalo ide kraju njegova karijera (33 godine). Po meni je u istom rangu sa Modrićem Ivan Rakitić. Znate li za njega? Svojim drugim mjestom na svijetu, promovirali su Hrvatsku po cijelom svijetu @fasi6083
Yes I know Ivan Rakitic but he plays in my rival football club Barcelona, I love Real Madrid. Apart from Modric I like Kovacic, Mandzukic from Croatian football team @renata1
Sad smo sa graha odlutali na nogomet hahaha. Znači Rakitića (odličan je igrač, ja ga volim ),
nikako ne “volite” @fasi6083