Gaziantep Yemek ve Tatlısı

Merhaba Dostlar,

Bugün bana yazan @JacobLED ve bana bu alanda bilgilendirme yapan @GNaz önceki yıllarda Gaziantep’e geldiğini söylemişti. Yemeklerimizi beğendiğini söylemişti. Bende kendisine yemek ali nazik ve tatlı yani gaziantep baklavası resimleri gönderdim ama daha sonra burada herkes ile paylaşmanın daha faydalı olduğunu düşündüm. Ayrıca Gaziantep’e gelenlerin nohut dürümü yemelerini tuzlu ayran ile birlikte özellikle tavsiye ederim.

24 Likes

Paylaşımların çok lezzetli gözüküyor @MehmetMercandagi

Beni bu lezzet durağına davet ettiğin için teşekkür. Beni 5 sene öncesine götürdün.

Yarım kaldı bütün izin planları. Şu pandemiden bir kurtulsak, Urfa, kuzey Irak, Iran gezisi planlıyorum. Gaziantep’den geçerken uğrarım yanına. :smile:

3 Likes

Benimle irtibata geçmeni kesinlikle özellikle beklerim.

1 Like

Mutlaka. Çok teşekkür ederim.

1 Like

Delicious post @MehmetMercandagi

You may know Baklava is kind of an Iranian pastry too. We all love Baklava, no matter if it is Iranian or Turkish

The Nohut Dürümü also seems great, I like to test it especially because it is a vegetarian meal.

2 Likes

Merhaba @MehmetMercandagi ,

Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Fakat fotoğraflarınız size ait olmadığından onları kaldırdım. Daha önce de bu konuda sizi bilgilendirdim. Sadece kendi çektiğiniz fotoğrafları ve içeriği paylaşmanızı teşvik ediyoruz. Bu konuda daha fazla bilgi için bu bağlantıyı How do I follow the original content guidelines on Connect? okumanızı öneririm.

2 Likes