- Nu este admis ca sa prelucrezi fotografiile in exces cu filtrele , in asa fel incat sa denatureze realitatea , multumesc echipei Google
Thanks for your tips.
Please be aware that there are limits to how much we can process our images.
Google stated:
Stylistic adjustments (such as applied filters) are acceptable, provided that these stylistic changes are minimal.
ā¦ the use of filters that dramatically alter the representation of the place may be rejected.
Source: Maps User Contributed Content Policy Open Photos and Videos and then Stylistic adjustments.
Googler AnnaDickson wrote How to Upload Great Photos to Google Maps in 2017 and included this tip:
Donāt fake it! - Images should POP but look real. Donāt over saturate or photoshop your images too much.
Try sharing the original image also and we could discuss where the border between ok and too much processing should be interpreted.
I think the line is not super easy to find and I would appreciate a discussion of this.
All the best
Morten
Multumesc pentru sfat , nu am stiut , o sa sterg postarea , fotografiile nu pot sa le sterg
Please donāt delete anything. This discussion is very relevant and important to have.
I think many photos can and should be improved. We just need to be aware not to overdo the processing.
Also, it would be really helpful if you would use the tagging tool when replying to someone here on Connect. Type @ followed by the username. Type slowly. Then we get an e-mail notification and you are more likely to get a prompt reply.
All the best
Morten
Imi pare rau , dar am modificat postarea scrisa imediat , am banuit ca am facut greseala in postare , daca trebuie aa platesc pentru greseala , accept . Problema cea mai mare este ca am postat in google map multe astfel de fotografii retusate , am crezut ca le fac bine multora pentru ca am vazut peste tot postari de fotografii de foarte slaba calitate , foarte multe puse unde nu le este locul . Normal ca nu este treaba mea pentru cine si cum posteaza . Stima si Respect , Remus.
Am citit instructiunile cu @user_not_found
dar nu imi apare cu albastru , asta inseamna ca inca nu stiu sa postez catre o anumita persoana , cat despre postare , daca este necesara pentru discutie , atunci o voi rescrie din nou
Hey @RemusBogza71
Please relax. No reason for panic. Iām so sorry if I made you upset. My intention was only to initiate an open minded discussion about how much processing is too much. I think it is a very relevant and important discussion.
We are all here to learn and improve. Letās guide and be guided.
Maybe itās better to have the discussion in another thread. I sure your intentions were all good. Many photos can benefit from extra brightness, contrast and a bit of color saturation. I add a bit of all three to almost all of my photos and my phone has a pretty good camera. Every week I think about and evaluate if Iām overdoing the processing.
If you look at my photos on a big screen I think Iām stepping very close to (or a bit over) the limit of what minimal adjustments are. But when my shots are shown on a small screen together with many other photos like it is often the case on Google Maps I think they pop, look amazing and still natural and realistic.
All the best
Morten
PS: please use the tagging tool. Thanks.
@MortenCopenhagen , @RemusBogza71
As correctly shared, there s a limit to the Stylistic adjustment we can use.
An interesting (and more recent) post to read is: How to edit your photos using Snapseed
Salut,
Incearca sa verifici link-urile (" How to Upload Great Photos to Google Maps " pe care le recomanzi altoraā¦
Numai bine,
2be4all
Nu m-am suparat deloc , eu am crezut ca am facut o greseala fatala si ca a inceput un proces de executare impotriva mea si de eliminare definitiva din programul Google Map , oricum ma astept sa mai fac greseli , poate chiar foarte mari , deoarece nu cunosc regulile , nu am studiat pe aici pentru ca nu prea imi place sa citesc mult , nu mi-a placut scoala , timpul meu este prea scurt , lucrez mult si cand am liber , vizitez de dimineata pana seara , am renuntat la Facebook pe motive familiale , de doua ori am vrut sa renunt si la Google Map , " Ce am avut si ce am pierdut " .
Am instalat Snapseed de vreo 3 luni pe telefon , dar am observat ca are prea multe optiuni de reglaje , o sa imi fac timp sa studiez pasii programului pe care mi l-ai trimis , problema este la mine ca daca vizitez un oras 10-12 ore/ zi , fac multe fotografii pe care inainte sa le postez , trebuie sa le fac ajustarea prin reglaje , am descoperit metoda rapida de reglaj , mie imi este de folos pentru ca fac foarte multe fotografii , am nevoie de un timp foarte scurt pentru reglaj . Probabil ce exista instructiuni si la google foto , dar cum nu imi place sa citesc , imi place sa descopar singur metode rapide de ajustare a fotografiilor . Multumesc pentru ajutorul mare pe care il oferiti . Toate cele bune Remus
Multumesc pentru acest topic inca o data , mi se pare asa de straniu cat de mult aveti rabdare cu altii sa-i ajutati , este o munca imensa care pe mine ma depaseste foarte mult , apreciez maxim asta , ā¦ Toate cele bune draga Morten
Acces denied , deci este interzis publicului , ti-a dat si e dar si mie , nu ma afecteaza secretele pentru ca mie imi plac propriile mele descoperiri , cei care au restrictionat informatiile lor , pot lua informatii de la mine care sunt larg deschise publicului , total gratuit
Va salut !
si multumesc pentru acest topic.
Pe masura ce trece timpul, ai rabdarea de a vedea , uneori din perspective
diferite acelasi loc/eveniment, lucrurile devin din ce in ce mai clareā¦singure.
E adevarat , unele poze merita sau trebuie putin prelucrate pentru a fi mai
convingatoare sau de a corecta unele anomalii datorate unghiului din care
vine lumina ( de cele mai multe ori naturala ) vesus pozitia captatorului.
Va rog , cu acesta ocazie, imi poate spune cineva ce formate video accepta āgoogle mapā
si/sau unde as putea gasi ceva mai detaliate informatii ? Eu am cautat si n-am gasit ce ma interesa.
Multumesc inca data,
Cu stima ,
2be4all
Salut , eu folosesc format 1080 x 1920 , vezi pe harta de exemplu : Lechwer - Landsberg am Lech , sunt 4 videoclipuri dincare 2 sunt ale mele
Multumesc pentru raspuns,
Nu-i grabaā¦
Eu am cautat clip-uri video la denumirea indicata si nu am gasit
decat un singur clip video postat de āManuelaā cu o cascada in trepteā¦
Multumesc inca odata pentru intentie,
Cu respect,
2be4all
Cred ca nu te-ai uitat unde trebuie , am intrat cu alt cont .am intrat fara cont in modul incognito si imi arata ,probabil ca sunt doua denumiri identice , incearca sa gasesti denumirea de langa coordonatele astea 48.0483802. 10.8746000 , sa imi spui daca ai gasit , mi se pare tare ciudat
Salut,
N-are rost sa ne agitam.
Eu cred ca facem noi niste erori de confuziiā¦
La locatia mentionata e aceeasi cascada cu 4(patru) trepteā¦
daā de data asta nu mai apare nici un clip videoā¦ sunt numai pozeā¦
Multumesc inca odata pentru suport,
Sper sa nu ma " atentioneze" iar moderatoruāā¦
Cu bine ,
2be4all
ā¦ermestā¦multumesc , am probat snapseed , este fantastic , am reusit sa retusez o fotografie de 360Ā° ? Nu imi vine sa cred , cu google foto nu se poate , snapseed este atat de usor si rapid. Respect.
Multumesc pentru interventia rapida si prompta pe care ai avut-o la postarea mea , asa am descoperit snapseed si am reusit sa retusez nu numai fotografii simple ci si 360Ā° , sunteti fantastici .Respect si numai bine .