Цветна заря над Варна в обектива на Ловеца на мигове!
Привет @YuliAtev .,
Благодаря, че споделихте тези снимки на зарята във Варна. Ако имате възможност, моля разкажете ни ако е имало някакво по-специално събитие. С какво направихте снимките и използвахте ли някакви специални настройки?
Надявам се времето във Варна да е хубаво и да ни покажете още интересни снимки на морето
Поздрави,
Катя
Здравей @KatyaL ,
Всяка година на 15-ти август е празника на Варна. На празника се организират много празнични събития през целия ден, а вечерта на Морската гара се провежда концерт с участието на известни поп и рок изпълнители, и завършва с празнична заря.
Слънчеви поздрави от Варна.
Yuli
nice fireworks @YuliAtev
Thanks @AbdullahAM
Здравейте @YuliAtev ,
Аз също много обичам да правя снимки на заря и да пробвам различни настройки на фотоапарата си. Благодаря, че разказахте малко повече за събитието във Варна. Сигурна съм, че на всички тук ще е интересно да научат повече за града.
Здравейте @YuliAtev ,
Аз също много обичам да правя снимки на заря и да пробвам различни настройки на фотоапарата си. Благодаря, че разказахте малко повече за събитието във Варна. Сигурна съм, че на всички тук ще е интересно да научат повече за града.
Здравей @KatyaL,
Моят град Варна е вторият по големина в България и се намира в Северното Черноморие.
ACES Europe обяви Варна за Европейски град на спорта за 2019 година и по този повод Варна ще организира над 200 спортни събития.
Ако желаете да научите повече за Варна ще ви предложа 8 Топ забележителности на Варна, които ще ви впечатлят!
Yuli