Eiffel Tower

The Eiffel Tower is one o the most famous icons in the world. It’s the crown jewel of France and is one of the leading drivers of French tourism. I love visiting this place whenever I get a chance to escape from the UK.

It’s also one of the architectural wonders of the world.

For almost 40 years it stood as the tallest man made structure in the world. I love visiting Eiffel Tower in evening when Its bright lights make it a stunning sight to witness. Pl

ease see below few pictures which I captured during my last Christmas visit.

8 Likes

6 Likes

nice pic :grin:

1 Like

thank you

The Eiffel tower is the favored place in Paris France and one of the Seven Wonders of the world it is a long tower

people can get up on the top of the tower by an elevator and its wonderful view you will see Paris city and around it .

One of the best places in Europe to visit and relax. The lights in the tower blink every few minutes- which gives a n amazing view. The daytime scene is solid as well. Just walking around the park and sitting down on the grass or the available benches will make your day great!!

2 Likes

• Mini Eiffel Tower in Delhi,India
2 Likes

1 Like

5 Likes

Paris de 1989 yılında Expo fuarı için giriş kapısı olarak inşaa edilmiş demirden yapıt. İsmini mimarı Gustave Eifffel’den alır. Seine nehri kıyısında yer alan yapı, ilk başta sonradan sökülmek üzere planlanmıştır. Fakat iletişim için kullanılması ve ülkenin simgesi haline gelmesi sebebiyle kule sökülmemiştir. 130 yıldır her yıl milyonlarca turisti kendisine çekmeye devam etmektedir. Asansör yada merdivenlerle çıkılan kule, yaz aylarında çok yoğunluk yaşanmaktadır ve saati bulan sıralarla ancak yukarı çıkılabilmektedir.

11 Likes

Merhaba @hasansaylik ,

Paylaşımın için teşekkür ederiz. 130 yıla özel sergiyi de ziyaret ettin mi? Aynı zamanda, yıldönümüne özel biletler bastırılmıştı. Bazı fotoğrafları bende paylaşmak isterim:

1 Like

@GNaz Maalesef o kadar kalabalıktı ki sıralar çok yoğundu. Müzeyi göremedim bile, anahtarlık satanlarla biraz konuştum, hediyelik aldım. Gidecek çok yerim vardı, sizin resimleriniz de çok güzel. Paris ile ilgili Woody Allen filmi olan Midnight İn Paris 'i izleminizi tavsiye ederim. Bu film ile şehre tekrar aşık olacak ve tekrar gitmek isteyeceksiniz.

1 Like

@hasansaylik tavsiyen için teşekkür ederim. O filmi yıllar önce izlemiştim ama tekrar izleyeceğim. Pariste gerçekten gezilecek çok yer var, hepsini görmek için en az bir haftaya ihtiyacı var insanın.

@GNaz ben 3-5 ayda bir tekrar izliyorum o filmi, içinde aşk var, tutku var ,sanat var , tarih var , tıpkı Paris gibi. Yurtdışında mi yaşıyorsunuz?

Hi @Razi_kirmani , @Travel2Know , @Shikhasoulfire and @DaGui ,

I wanted to let all of you know that I merged your post with this thread, as they all share the same subject matter. This action will help keep the conversation in one place and avoid clutter on Connect.

3 Likes

Hi @Gpsnpl ,

I just wanted to let you know that since there’s already an ongoing thread about this subject, your post has been merged with the relevant conversation. This will help reduce clutter on Connect.

2 Likes

Merhaba @hasansaylik ,

Connect’i düzenli tutmak için paylaşımını Eiffel Tower konusuna taşıdığımı bildirmek isterim. Bu şekilde, Yerel Rehberlerin aynı konudaki paylaşımları bir yerde bulmalarını sağlamak istiyoruz.

1 Like

@GNaz Başkaları aynı konuda paylaşım yaptıysa biz o konuda başlık açamıyor muyuz ?

1 Like

Açabilirsin tabi @hasansaylik ama eğer aynı başlıkla ilgili açılmış bir konu varsa oraya yazmak daha iyi olur. Bu şekilde Connect’i daha düzenli tutmamıza yardımcı olduğunu unutma.

1 Like

@GNaz İşleyişi anlamak biraz zaman alacak. Söylediğim gibi sitenin bazı kısımları kullanması ve anlaması zor.

1 Like