Easy lunch idea

Кажу да кад је човек гладан, није сав свој, како каже позната реклама за Lion чоколаду. Управо у мени се пробудила жеља да покушам да сам направим нешто ново, а да притом не потрошим превише времена јер ме посао чека. Спустио сам се до локалне продавнице и узео следеће састојке:

1. Зелене паприке

2. Чери парадајз

3. Панчету и сланину (њу сам већ имао у фрижидеру), бело месо

4. Трапист сир

5. Јаје

Поред тога од зачина сам користио вегету и со.

Процес прављења је врло једноставан. Исечемо паприке на пола, извадимо семе и очистимо је. Затим ју напунимо са јајетом и сланином и запечемо на два минута у рерни. После тога додајемо панчету, чери и наравно на врху сир који ће се касније лепо истопити. У међувремену испекао сам бело месо. Када је то било готово, остало је још само да сервирамо на сто. Свеукупан процес трајао је око 20 минута.

За дезерт смо измешали јогурт са бадемом, јагодом, лешником,орахом и додали смо мало цимета. Верујем да ће Вам се свидети! Пробајте!

#homemade

4 Likes

Hi @UrosKosevic ,

Thanks for having shared! : ]

Your post is now available on Connect. I would like to apologize for your post being marked as spam. Our filters run 24/7 and they can be a little harsh at times. (you can visit this article to learn more - Why was my Connect post marked as spam?)

Just to be sure, would the recipe in the current post be related to your other post Easy lunch to make?

1 Like