Doğanın uyanışı

@GNaz mmerhabalar

Doğa tüm bu sessizliğin içinde harikalar yaratıyor.Bu bahar adeta kendine geldi ve hızla uyandı mıs kokulu çiçekler actı actı şer yemyeşil, kuş sesleri büyülüyor.

13 Likes

Merhaba @selmakaftanoglu ,

Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Fotoğrafınız çok güzel. Nerde çektiniz?

Bu arada, Türkçe yazılmış olduğu için yazıdan Yunanca dil etiketini kaldırdım ve Türkçe dil etiketini ekledim. Etiket, yazının yazıldığı dili yansıtmalıdır. Bu bağlantıyı izleyerek daha fazla bilgi bulabilirsiniz Tercih ettiğim dilde yayınları nasıl bulurum?. Aynı zamanda, fotoğrafınızın daha iyi görünmesi açısından onu büyüttüm.

2 Likes

@GNaz merhaba

Doğa uyandı derken denizi dereleri özledik Mersin Erdemli Karakız deresi bizim siteden akar denizle birleşir suların buluşması çok muhteşem bir seromani oluşturur

2 Likes

@Gnazçok teşekkürler,

1 Like

Çok güzel maşallah emeğine teşekkür ederim :+1:

1 Like

@selmakaftanoglu @Quran_19 Gönderilerinizdeki Connect üyelerini adlarından önce @ yazarak etiketleyebilirsiniz. Bu şekilde bir bildirim alırlar ve onlarla doğrudan iletişim kurmaya çalıştığınızı bilirler.

@Qutan_19 övgü puanınız ve yorumunuz için teşekkürler

1 Like

@GNaz yorum için çok teşekkür ederim .önerilerinizi ve yönlendirmeleri izi bekliyorum.bilgiler için teşekkürler

1 Like

@GNaz mmerhaba

Resimlerini Mersin’de çektim.

1 Like

Yanıtınız için teşekkür ederim @selmakaftanoglu .

Resimler hakkındaki bilgileri paylaşımlarınıza eklemeniz daha açıklayıcı ve ilgi çekici olacağını unutmayın. How do I write a post on Connect? bağlantısını inceleyerek gelecekteki paylaşımlarınızı daha da fazla geliştirebilirsiniz.