Despre necunoscut..

Salutare tuturor !

Deși uneori se fac eforturi pentru a nu apare confuzii … , unele poze/imagini apar

în portofoliu cu eticheta “Locație necunoscută”. (cpt.1)

Am observat că , de cele mai multe ori , ele se datorează lipsei unor informații utile

necesare identificării , ( mai exact câmpul "denumire " ) atunci când captura/poza

se postează direct de terminalul mobil.

Dar , situația apare uneori și dacă câmpul respectiv este completat iar postarea este din PC.

În ambele situații , postarea pentru locația respectivă este oarecum blocată.

Dacă insiști si dai click pe ea în tab-ul din stânga , se deschide un alt tab cu denumirea “Detalii despre locație”.

Aici ai doua opțiuni (cpt.2):

1. Scrieți o recenzie

2. Adaugați o fotografie.

Dacă dai click pe oricare din ele … nu se întâmplă nimic !!

Există vreun moderator interesat să clarifice aceste situații ?

Aș dori ca răspunsul celui interesat de clarificare sa înceapă prin a confirma / infirma cele

prezentate, vizând procedura în sine și mai puțin cazul particular prezentat.

Cu bine,

2be4all

Hi @2be4all

“Unknown location” is normally indicating that the place you tried to add was not approved. I make sure to delete such photos.

I’m unable to reproduce what you shared in cpt2. Please elaborate.

Cheers

Morten

1 Like

@2be4all friend @MortenCopenhagen has given the valid answer so I have marked his reply as the solution.

Paul

Salut @MortenCopenhagen !

“„Locația necunoscută” indică în mod normal că locul pe care ați încercat să îl adăugați nu a fost aprobat.”

Ce lipsește pentru a fi aprobat ? Scuze … Ștampilă de la Primărie ?

Bun… , înțeleg . Nu e aprobat.

Dar , ce altceva trebuie făcut ca sa se aprobe ?

Prin ea însăși ( și multe alte info vizibile și invizibile ) spune “ceva”…

După cum am precizat , dacă dai click pe “Locație necunoscută” se deschide un alt tab unde apare o miniatura a postării iar deasupra " Detalii despre locație". Sub acest titlu sunt doua opțiuni ( posibile) :

• Scrie o recenzie

• Adaugă o poză

Dacă ai dori sa dai curs oricărei opțiuni din cele două … nu se întâmplă nimic.

Nici un mesaj , nici o fereastră , nici o eroare , nimic.

Asta în accepțiunea că dorești sa clarifici cumva situația … pentru a o scoate din necunoscut !

Ai dori sa scrii ceva sau mai ai câteva alte poze suplimentare.

Singura opțiune validă … probabil e cea propusă de dv. Ștergerea.

Contributorul nu are de unde sa afle ce este memorat despre locația respectiva , iar dacă în locația

respectivă a funcționat o alta societate cu ceva timp în urmă , nu prea e simplu de aflat.

Poate ca aceste detalii ajută.

2be4all

Salut @PaulPavlinovich !

Consider ca v-ați grăbit … :thinking:

Mi s-a cerut sa elaborez… :confused:

Sau porțiunea asta din mesaj v-a scăpat… ? :-(( :frowning_face:

2be4all

I did not see your second message @2be4all you posted it after I marked the solution. When a place has photos added during the “Add a place” feature and that addition is not applied to Maps then those photos are in limbo as they are not attached to any place. There is no way to reverse that or get the addition approved once it is not applied. The only thing you can do is delete the photos as @MortenCopenhagen says.

Paul

1 Like

@2be4all

On Android, the text “Unknown place” is not clickable. On Desktop, “Unknown place” takes us nowhere meaningful. So what you showed in cpt 2 could be a local issue on your device that might be alleviated vis Clear cache & cookies. But the bottom line is still that it’s best just to delete photos to places that did not get approved.

Morten

Salut @PaulPavlinovich !

Scuze… , e vina mea ca dv. va băgați în față ?

Mi s-ar părea decent ca EU , inițiatorul postului sa fixez soluția … nu dv. !! :frowning_face:

Cumva însă , ma îngrijorează afirmațiile dv.

Țin de o mentalitate învechita … exclusiva… , radicală chiar.

Mă opresc aici sa nu-mi stric ziua…

2be4all

Salut @MortenCopenhagen !

Afirmați :"Pe desktop, „Locul necunoscut” ( NR : “Locație necunoscută " ) nu ne duce nicăieri semnificativ” .

Aici doresc explicații : De ce ?

Consider că nu e o problemă a desktopului asa cum sugerați și nu se întâmplă numai pe PC-ul meu.

Și de asemenea, nu are legătura cu “cache-ul”…

Mai degrabă o forma de refuz voalat.

2be4all

Addendum : @MortenCopenhagen ! @PaulPavlinovich !

As dori , dacă aveți răbdare, sa vizualizați puțin acest profil ( cpt) :

Din aprox. 2000 de postări … , 1000 sunt “locații necunoscute” și a ajuns la “Level 8” … :thinking:

2be4all

It is not OK to publicly name follow local guides for potential violations like you just did. Please remove the screenshot. You should use private messages in such cases.

Morten

Hi @2be4all ,

I will remove the photo you shared in your comment as it can be considered as harassment. If you would like to report a Local Guide please read the You can now report entire profiles for abuse on Google Maps topic. Please do not share personal information publicly as we respect everyone’s privacy. Check out Local Guides program rules.

We appreciate the contributions you bring to Connect and hope you will continue to be a Local Guide for years to come. We would like to ask that you kindly consider how other Local Guides may perceive your responses. You can have a look at The 5 core values of Connect, we hope you’ll find them helpful and motivating.

1 Like

Salut @InaS !

Stați puțin … !!

In acea captură este un alias .

Acela nu este un nume real.

Eu nu am intenționat să direcționez atenția spre acel LG ,

CI să argumentez o situație pe care am observat-o.

Dacă dv. o considerati harțuire … nu aveți decat … :frowning_with_open_mouth:

Observ insă ca sunteți foate scrupulosi cu aspecte minore ,

insă , alte aspecte le clamați , dar vă faceti că nu le vedeți…

Cu stimă ,

2be4all

@2be4all

Ți s-a dat motivul exact.

Când cineva adaugă un loc nou, acesta include adesea fotografii cu locul nou pe care îl adaugă.
Dacă locul este aplicat (aprobat), atunci fotografiile vor fi atașate noului loc.
Dacă locul nu este aplicat (respins), atunci fotografiile vor fi afișate ca „locație necunoscută”.

Dacă tot nu înțelegi, voi încerca să găsesc pe cineva care să vorbească nativ românește să te ajute.

Paul