OSEBNI ~ Največkrat so to rojstni dnevi ali jubileji po domače obletnice…
Meni Osebno je daleč največji Praznik zadnja leta bil 50 Rojstni Dan ali “Abraham” … Sem povabil Picerija Ozmec ~ Znance in Sorodnike in vsakemu napisal svojo željo kaj si želim za Darilo… Me je Tanjica & Družina presenetila z 50 paketi Kava Barcaffe ( www.barcaffe.si)… Ostali pa lepo prišli in Dodali po 50€ Gotovine…
Torej ~ Sem Takrat € Pozitivno Posloval in veselo Praznoval …
DRŽAVNI & RELIGIJSKI ~ Je v Sloveniji skupno Praznovanje Kristjanov ali tudi Slovesnosti Cerkvene Oblasti ob Državnih praznikih… Tudi Pohvalno…
Tukaj ni navade ob Državnih Praznikih € Obdarovati Drug Drugega…
Mene je letos ob Dnevu Mrtvih 1.11.2023 obiskala sestra Miroslava z možem in prinesla Darilni “cekar”… Zelo sem bil vesel obiska vendar jim moja Pozicija 1prerok “neodgovarja” … Zato nista popila niti kave ali odprla srce za iskren pogovor…
INTERNET NAGRADE ALI OSTALO ~ Tukaj je pomembno večletno Delo za Priznanje ali Pohvale in tudi $ Darila…
Sem tudi na Google Local Guide Connect prejel že 10 Značk…
Ostale € Nagrade pa bi lahko Prejel za svoje Internet Delo kot Pohvala Občina Sveti Tomaž Pa Ormož Ptuj Maribor tudi iz Strani Kabineta Vlada Republike Slovenije pa Planinska Zveza Slovenije in Turistična Zveza Slovenije (www.slovenia.info) … Zaenkrat nič…
Happy Birthday to you on your 50th birthday @Perko . May your coming days be better, may your days be happy. I hope you enjoy many more gifts as you stay with Local Guides Connect. You have been showing common man and people’s way easily through maps. You continue your quality contributions of Google Maps .
First of all I want to say you Happy Birthday dear friend @Perko I think I’m little late to wish you. But still, I wish you all the best for the future achivement. May God bless you with success and good health.