Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Vrei sa iti postezi fotografiile in Google Map dar nu mai stii unde ai facut fotografiile , nu te ingrijora , urmeaza acesti pasi simpli si vei gasi locatia fiecarei fotografii , videoclip
sau fotografie 360° . Intri in Google Foto si deschizi o fotografie ( vezi foto 1 ) , gliseaza in sus fotografia si iti va aparea harta google , deasupra hartii apesi pe " Deschide in google " ( vezi foto 2 ) , pe harta iti va aparea pin-ul rosu , acesta reprezinta pozitia unde ai stat ca sa fotografiezi obiectivul care este undeva in apropiere , de exemplu Bayertor( vezi foto 3 ) , apesi pe rombul acela din dreapta sus , alegi modul vedere din satelit ca sa vezi cladirile de sus pentru a te orienta mai bine , poate sa iti fie putin mai greu sa gasesti , de aceea este bine sa salvezi la favorite fiecare obiectiv pe care-l fotografiezi ca sa il poti observa usor pe harta , deoarece de multe ori pin-ul rosu este aratat in harta google putin mai departe decat locul unde ai stat ca sa faci fotografia (vezi foto 4 ) , cand ai gasit exact locatia unde trebuie sa iti postezi fotografia , vei vedea postate si alte fotografii cu acel obiectiv , ca sa te asiguri ca postezi exact unde trebuie ( vezi foto 5 ) . Sper sa va fie de folos aceste mici instructiuni . Va doresc mult succes in explorarea lumii .
7 Likes
Va multumesc pentru info / postare.
Va urmaresc de ceva vreme postarile si marturisesc ca sunt agreeabile.
Referitor la tema , aici sunt doua aspecte de mentionat :
- Problema nu e “ca nu-ti mai amintesti” unde a fost facuta o poza… ci sa nu-ti mai amintesti niciodata!
Asta pentru ca , asa cum spuneti dv. daca nu-ti (mai) amintesti tu… cu siguranta au sa-ti aminteasca altii… 
si ,
-Daca poza a fost facuta cu alt “device” , mai vechi… dar performant la vremea lui… ( fara GPS , fara alte “secrete”… ) atunci doar lecitina (poate) te mai ajuta…
In rest , e ok, pasii ce trebuie urmati au fost mentionati bine.
Numai bine,
2be4all
1 Like
Da , orasul cu siguranta ca nu il uiti , dar locatia exacta unde trebuie sa postezi fotografia , daca esti intr-o tara unde internetul este scump cum este Elvetia si nu iti permiti sa postezi atunci , daca nu ai internet deloc , atunci folosesti metoda asta , dar daca ai internet , iti poti salva la favorite fiecare obiectiv si nici nu mai ai nevoie sa cauti , deoarece atunci cand vrei sa postezi fotografiile in google map , doar intri pe harta la orasul unde ai facut fotografiile si iei pe rand fiecare locatie salvata , la fotografiile vechi de care ai spus ca le-ai facut cu un device mai vechi , exista o solutie de 50% sa iti gaseasca locatia “google lens” din google foto , iti multumesc pentru apreciere si comentariu , o zi buna sa ai 
Multumesc pentru apreciere , ma bucur daca ti-a fost de ajutor aceste instructiuni , o zi frumoasa sa ai 
Salut ,
Cu ce nu sunt eu de acord… : Ma, cum se face ca “acolo” e internetu’ scump dar si-l permite
toata lumea… , de nu-si mai aduce aminte care pe unde “le-a facut”… , iar p’aci , pe plaiuri mioritice…
, e internetu’ aproape moka… dar nu si-l permite nimeni… ??
E… asta “broblema”… !!
In rest , numai bine,
2be4all
Pentru ca in Elvetia ca si in multe alte tari , ca si la noi in Romania , foarte multi posteaza aiurea pentru nici nu stiu si nici nu-i intereseaza , multi nici nu continua sa creasca in level , isi fac selfiuri si se distreaza , altii nu au rabdare sa caute informatii , dar sa mai descopere singuri cate ceva , nicidecum , eu am cautat variante bune de internet si am gasit ,dar doar pe Franta , o sa lucrez si pe Franta de acum , ca sa pot beneficia de oferta si sa imi pot continua munca calatoriilor mele , in Romania toata lumea are internet ca e moka , …Cu stima si respect din partea mea pentru tine

Ma bucur ca ai prins “sensul” zicerii mele. 
Cam asa e, cum a zis si tu exista oameni si oameni… Eu de exemplu am intalnit unii care-si iau cel mai “tare” telefon numai ca sa apese pe butoanele verde si rosu…, ca in rest face el singur…ce trebuie… 
E greu , daca nu chiar imposibil sa (mai ) si citesti manualu’…dupa ce ai dat o caruta de bani pe el…
D’aia (mai) e nevoie de “tips &trips” sau minitutoriale ca cel prezenta de tine…
Multumesc inca odata pentru efort si intelegere,
Cu respect,
2be4all
1 Like