Проблеми на софтуера на Connect при работа с Android!

1. Когато се публикува нов пост, при натискане на бутон ВИЗУАЛИЗАЦИЯ, той не винаги реагира.

1. Доста често когато се публикува нов пост, при натискане на бутон ПУБЛИКУВАЙ излиза червен надпис за грешки и, че трябва да се коригира.
    В действителност публикацията е качена.

2. Не позволява да вляза в редактирането на снимка и текста в нея. За да направя редакцията трябва да го направя на лаптопа през Windows.

3. При редактиране на вече публикувани постове, в режим редакция не позволява да променя текста който желая, защото прозореца отива в началото (Топ).

4. Не позволява да поставя копиран тест където желая, защото прозореца отива в началото.

5. Когато имам съобщения в профила и вляза в някое от тях. Следвайки линка, като се върна обратно в съобщения, софтуера отчита всички съобщения, като вече прочетени.

6. Преводача в Connect не винаги превежда правилно от български на английски език.
    При превод на текст в Гугъл преводача на смартфона ми, съдържанието е едно, а в Connect различно.

7. При upload на снимка от компютър или смартфон в Connect, която е download от личната ми Google photo gallery софтуерът много често я завърта на 90° или на 180°. И се налага да я upload отново директно от личната ми Google photo gallery в Connect и снимката е Ok.

Поздрави,

Yuli

13 Likes

На вниманието на Google Moderators!

Ако публикацията не е в правилната тема, ви моля да я преместите където трябва.

Yuli

Здравейте @YuliAtev ,

Благодаря, че се обърнахте към нас.

Първо пробвайте да изчистите кеша и “бисквитките”. Когато използвате браузър, като Chrome, в кеша и „бисквитките“ му се запазва информация от уебсайтовете. Изчистването на тези данни отстранява определени проблеми – например такива със зареждането или форматирането на сайтовете. Тук може да намерите линк с интрукции: Изчистване на кеша и „бисквитките“.

Компютърната версия и мобилната версия на Connect се различават, заради това не ви позволява да редактирате снимка в мобилната версия и трябва да я направите през компютърната. Нашият екип постоянно работи по усъвършенстването на мобилната версия.

Ще преместя вашия пост в How-tos секцията ни, защото това е мястото в което Местните гидове задават своите въпроси и дават своята обратна връзка.

От друга страна, Idea Exchange е място, където може да споделите вашите предложения за подобряване на програмите Local Guides и Google Maps. Моля споделяйте само по една идея в пост, защото това е едно от изискванията на тази секция.

Здравейте @Ivi_Ge ,

Почти цялата фирмена кореспонденция водя през смартфона и затова ежедневно си чистя кеша.

Работата ми е свързана с интернет… и когато видя проблеми в софтуерът на продукт се обаждам на програмиста да го острани.

Описаните проблеми са само при ползване на Android и ще бъде Ок за потребителите на Connect, като се отстранят.

Поздрави,

Yuli

1 Like

in such matters it is better to mention the “regional moderator