- Когато се публикува нов пост, при натискане на бутон ВИЗУАЛИЗАЦИЯ, той не винаги реагира.
-
Доста често когато се публикува нов пост, при натискане на бутон ПУБЛИКУВАЙ излиза червен надпис за грешки и, че трябва да се коригира.
В действителност публикацията е качена. -
Не позволява да вляза в редактирането на снимка и текста в нея. За да направя редакцията трябва да го направя на лаптопа през Windows.
-
При редактиране на вече публикувани постове, в режим редакция не позволява да променя текста който желая, защото прозореца отива в началото (Топ).
-
Не позволява да поставя копиран тест където желая, защото прозореца отива в началото.
-
Когато имам съобщения в профила и вляза в някое от тях. Следвайки линка, като се върна обратно в съобщения, софтуера отчита всички съобщения, като вече прочетени.
-
Преводача в Connect не винаги превежда правилно от български на английски език.
При превод на текст в Гугъл преводача на смартфона ми, съдържанието е едно, а в Connect различно. -
При upload на снимка от компютър или смартфон в Connect, която е download от личната ми Google photo gallery софтуерът много често я завърта на 90° или на 180°. И се налага да я upload отново директно от личната ми Google photo gallery в Connect и снимката е Ok.
Поздрави,
Yuli