Bursa Google Yerel Rehberler Topluluğu Haberleşme ve Yardımlaşma Formu
Sadece iki kişi değilizdir umarım
Umarım Türkiye’den Birkaç kişi daha ama Dağınık Bursa’da Sadece biz olabiliriz.
Selamlar! Bursa’dan bende varım
Merhaba;
Ben de buradayım.
Merhaba arkadaslar bursamizda gidile bilecek gezilebilecek bursamizi dunyaya tanitacak
Ziyaret edenlerin yabancilik cekmeden bursamizi tanimalarina yardimci olmak icin haritalarda ekli olmayan yerleri ekleyerek kesfederek degerlendirerek eklediginiz isletmeye bursamiza ziyarete gelen tum İNSANLARA yardimci olmus olursunuz
ben de buralardayım… Özellikle Demirci bölgesi adına selamlar bu arada… ilk post… ilk keşif ve ilk icatlar…
@MembaC wrote:
Bursa önemli bir şehir. Son dönemlerde deniz ve karayolu bağlantıları ile turizm açısından da popüler olmaya başladı. Çok fazla mekan açıldığını duyuyorum. Sizin çalışmalarınız da Bursa ilimiz için çok değerli. Bursa’da birbiriniz ile tanışıp bir araya gelmeye çalışın bir etkinliği de Bursa’da yaparız. Google Gruplarımıza katılın etkinliklerimizi ve duyurularımızı takip edin. Bundan sonra sık sık buluşmalar düzenlenecek, gelişmeler hakkında haber veriyor olacağız.
Local Guides Türkiye https://plus.google.com/u/0/communities/108794812254874669379
Local Guides Istanbul https://plus.google.com/u/0/communities/103439552293378371293
Selamlar arkadaşlar f
@MembaC wrote:
azlasıyla yerelim ve Bursa’dayım
Aramıza hoş geldiniz Fikret bey
@user_not_found
wrote:Selamlar arkadaşlar f
@MembaC wrote:
azlasıyla yerelim ve Bursa’dayım
hoşgeldiniz, sayımızın daha da artması dileğiyle…
Çok zor kullanıyorum. Whatsapp and teach me please
O
539
939
09
19
Simdiden tesekkurler…
beyler profile kudo yağdırın bende yağdırıyoruz rozet kasalım
Pek bi hareket yok
Merhaba
Merhaba ben de İnegöl ilçesinde yaşıyorum. Ve elimden geldiğince Bursa’da yer alan mekanları işaretliyor ve değerlendirme yapmaya çalışıyorum.
Bir araya gelme niyetiniz olursa bilgilendirme yapın lütfen.
Good luck Turkish friends @MembaC @rebelharb @kSenwS @fikiret @Nurullahcann .
Good day @GurayS
you are a teacher @baaccs hhhh
abi bu kudos lar ne ise yarıyor