Buluşma

Merhabalar,

İzmir’de buluşup bilgi alışverişi bulunacağımız, sohbet edeceğimiz, kaynaşıp arkadaş oalcağımız bir buluşma ayarlamak istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

7 Likes

Bir facebook grubu kurdum, buradan daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Google Yerel Rehberleri Türkiye

https://www.facebook.com/groups/674666879366114/

Grupta gereksiz trafik yaşanmaması adına lütfen sadece yerel rehberler olan ve bu konuda katkı sağlayacak kimseleri ekleyelim.

5 Likes

Bende İzmir’deyim katılmak isterim bir organizasyon yaparsak.

@cagatayaykac wrote:

Merhabalar,

İzmir’de buluşup bilgi alışverişi bulunacağımız, sohbet edeceğimiz, kaynaşıp arkadaş oalcağımız bir buluşma ayarlamak istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

2 Likes

Good idea.

Buca’dan selamlar.

Musa TURGUT

Ben gelirim.

Merhaba @cagatayaykac mesajinizdan sonra herhangi bir bulusma gerceklestirebildiniz mi? Kanaatim fiziken gorusmek mumkun olmasa da online duzenli bir grup kurulup fikir alisverisinde bulunulabilir.

Merhaba @erdincyermez facebook grubuna beni de ekleyebilirsiniz. Google haritalarda cok eski degilim ama Elimden gelen katkiyi saglamak isterim

Önümüzdeki dönemlerde resmi “yerel rehber buluşması” organize edeceğiz,

Bu konuda öneri yapılabilir…

İzmir in kent içi tarihi bölgeleri ve yapıları ilk aklıma gelenler…

Sevgilerle…ÇağatayA yazdı:

Merhabalar,

Programlarınızı beni de eklerseniz ciddi bir sorun olmadığı sürece gelirim

@Guven_Karyenic wrote:

Önümüzdeki dönemlerde resmi “yerel rehber buluşması” organize edeceğiz,

Bu konuda öneri yapılabilir…

İzmir in kent içi tarihi bölgeleri ve yapıları ilk aklıma gelenler…

Sevgilerle…ÇağatayA yazdı:

Merhabalar,

1 Like