Božićna jelka

16 Likes

Zdravo @renata1 ,

Bliži nam se Božić i sretna sam da ste nam poslali sliku jelke u Varaždinu. Stvarno lijepo izgleda i dobro je uređena! Molim vas pošaljite nam još slika da vidimo kakav je ovodogišnji stil ostalih božićnih ukrasa.

Da li očekujete uskoro neke božićne priredbe u gradu?

P.S. Ukoliko vas zanima, ovdje možete pročitati više kako napraviti dobre slike po noći. Recite mi ukoliko imate neka dodotna pitanja u vezi s vašim sudjelovanjem u programu Lokalnih vodića.

2 Likes

@KatyaL hvala vam na komentaru. Veliki pozdrav šaljem. Objavit ću još nekoliko fotki u Božićnom stilu. :blush:

2 Likes

1. @KatyaL evo još nekoliko fotki. Da vodiči vide dah Božića u mom gradu. Uskoro počinje manifestacija Advent u Varaždinu, a prekosutra 29.11. se otvara veliko klizalište kod Starog grada.

2 Likes

Mali prostor pun manjih i većih anđela.Na njih se pušta svjetlo raznih, šarenih boja. Lijepo za vidjeti. Anđelinjak se nalazi pored Franjevačke crkve u centru grada.

2 Likes

Zdravo opet @renata1 ,

Drago mi je vidjeti još slika iz Varaždina! Hvala što ste me tagovali kako bi mogla ih vidjeti! Osjeća se dah Božića i sve je tako lijepo uređeno! Zahvaljujem što ste stavili i sliku anđelinjaka pored Franjevačke crkve - zaista divno izgleda!

P.S. Htjela sam vam javiti, što sam sjedinila vašu publikaciju s prethodnom, jer se obe odnose na istu temu. Nadam se da je to u redu te očekujem vašu sljedeću publikaciju ovdje :slightly_smiling_face:

Lijepi pozdrav i čujemo se opet!

2 Likes

@KatyaL u redu je. Vi odlučujete, a mi to moramo poštovati. Hvala vam na vašem odgovoru i sugestijama. Lijepi pozdrav iz Varaždina. P.S. od kuda ste vi?

1 Like

Poštovana @renata1 ,

Zahvalujem na pitanju! Ja sam iz Bugarske i trenutačno živim u Sofiji. Jeste li ikad bili u Bugarskoj?

Ukoliko vas zanima možete pogledati naš članak o zanimljivim mjestima koje možete posjetiti ovjde. Pogledajte isto ove publikacije o bugarskoj kulturi i hrani.

Pozdrav,

Katya

2 Likes

@KatyaL hvala vam na odgovoru. Znaci nismo geografski tako daleko. Hrvatska od Bugarske i nije tako jako daleko. Ja nikad nisam bila u Bugarskoj… Još jednom hvala za vaš odgovor. Drago mi je da ovako komuniciramo. Do sljedećeg puta veliki pozdrav !! Renata :blush:

2 Likes