Bakar’s drystone walls (Takala)

Beatiful location in Croatia near small historical town Bakar

More information about Takala read here

http://www.tz-bakar.hr/en/visit/bakar-s-drystone-walls

13 Likes

Great photo @user_not_found !

1 Like

Hello @user_not_found ,

This place looks amazing. I was planning to go to Croatia, and this might just be added to my list of sites to see.

@KatyaL have you ever been to Takala?

2 Likes

Poštovani @user_not_found ,

Zahvaljujem Vam što ste s nama podijelili ovu sliku. Htjela bih Vas zamoliti da nam objasnite malo više o vašem putovanju te staviti detaljniju informaciju o vašoj slici kako bi mogli i ostali korisnici Connect-a saznati više o Bakru.

Veoma mi je drago što sam uskoro postala dio ekipe Google moderatora, tako da mi se možete slobodno obratiti i na hrvatskom. Nadam se da imam mogućnost posjetiti Barak, jer stvarno izgleda divno.

Molim Vas isto da imate u vidu, što se ovjde preporučije korištenje vaših vlastitih slika i ukoliko stavljate tuđe slike ili slike s interneta, potrebno je navesti link autora.

Uživajte i čujemo se opet :slight_smile:

2 Likes

It seems so peaceful and relaxing. Amazing photo!

@KatyaL Ovdje u linku je sve objašnjeno i za ovu lokaciju i o gradu Bakru. Bakar je inače 10 km od Rijeke
http://www.tz-bakar.hr/en/visit/bakar-s-drystone-walls
Koristim samo svoje fotografije nikada tuđe. Puno putujem svojim krajem pa već imam snimljemo barem 500.000 fotografija :slight_smile: od svugdje! Namjeravam ubrzo kupiti i RICOC THETA V pa će biti puno 360 fotografija i unosa novih putova na Google Street a i želim postati licencirani fotograf!

1 Like

@user_not_found , zahvaljujem vam na brzom odgovoru. Nisam bila u Bakru, ali bila sam u Rijeci i veoma mi se je sviđalo. Sad ću pregledati link, koji ste stavili o Bakru. Držim fige da sve bude u redu kada počnete sa slikanjem različitih zanimljivih mjesta s novom kamerom i naravno postati licencirani fotograf. Vidim da su vaše slike divne te s vašem sudjelovanjem u zajednici pomažete svima saznati više o mjestima koje ste posjetili.

Puno uspjeha u daljnjem radu i čujemo se opet!