Beatiful location in Croatia near small historical town Bakar
More information about Takala read here
Beatiful location in Croatia near small historical town Bakar
More information about Takala read here
Great photo @user_not_found
!
Hello @user_not_found
,
This place looks amazing. I was planning to go to Croatia, and this might just be added to my list of sites to see.
@KatyaL have you ever been to Takala?
Poštovani @user_not_found
,
Zahvaljujem Vam što ste s nama podijelili ovu sliku. Htjela bih Vas zamoliti da nam objasnite malo više o vašem putovanju te staviti detaljniju informaciju o vašoj slici kako bi mogli i ostali korisnici Connect-a saznati više o Bakru.
Veoma mi je drago što sam uskoro postala dio ekipe Google moderatora, tako da mi se možete slobodno obratiti i na hrvatskom. Nadam se da imam mogućnost posjetiti Barak, jer stvarno izgleda divno.
Molim Vas isto da imate u vidu, što se ovjde preporučije korištenje vaših vlastitih slika i ukoliko stavljate tuđe slike ili slike s interneta, potrebno je navesti link autora.
Uživajte i čujemo se opet
It seems so peaceful and relaxing. Amazing photo!
@KatyaL Ovdje u linku je sve objašnjeno i za ovu lokaciju i o gradu Bakru. Bakar je inače 10 km od Rijeke
http://www.tz-bakar.hr/en/visit/bakar-s-drystone-walls
Koristim samo svoje fotografije nikada tuđe. Puno putujem svojim krajem pa već imam snimljemo barem 500.000 fotografija od svugdje! Namjeravam ubrzo kupiti i RICOC THETA V pa će biti puno 360 fotografija i unosa novih putova na Google Street a i želim postati licencirani fotograf!
@user_not_found
, zahvaljujem vam na brzom odgovoru. Nisam bila u Bakru, ali bila sam u Rijeci i veoma mi se je sviđalo. Sad ću pregledati link, koji ste stavili o Bakru. Držim fige da sve bude u redu kada počnete sa slikanjem različitih zanimljivih mjesta s novom kamerom i naravno postati licencirani fotograf. Vidim da su vaše slike divne te s vašem sudjelovanjem u zajednici pomažete svima saznati više o mjestima koje ste posjetili.
Puno uspjeha u daljnjem radu i čujemo se opet!