Bafra Balkaymak Dondurma

Samsun’un Bafra İlçesi’nin simgesi haline gelen şeylerden biriside dondurmasıdır.Türkiye’nin bazı yerlerinde de şubesi olan bu dondurma Samsun’da artık kültür haline gelmiştir. güzel günün sonunda 60*70 km yol yaparak bu dondurmayı yerinde yemek istedik… sizlerlede paylaşmakistedim

gittiğimizde akşam 11 gibiydi dış vitrininden de bir resim paylaşmak isterim yazın yolu düşenlermuhakkak uğramalı bçlge çok zengin kuş çeşitlerinin olduğu bir havz içinde ve kuş fotoğrafı çekmek isteyen kişiler için birpark var vegüzelde kahvaltısı var işletmenin

9 Likes

Hello @kessc ,

Thank you for sharing these photos with us, the ice cream looks very delicious! What flavors are these? Do you have a favorite flavor?

Feel free to edit your post and add the Google Maps link of the place. By doing so, the other Local Guides will visualize better where it is located.

You can edit your publication following the helpful instructions that you will find here: Edit your post - Why and How To

Furthermore, you can always leave your reviews about a place on Google Maps. For further information, please have a look at the following link.

1 Like

google haritalarda yer ile alakalı yorum yaptım resimde paylaştım zaten :slightly_smiling_face:

favori lezzetim

karamel

ballı cevizli

kakao

yemeye başlayınca biri beni durdursun lütfen :slightly_smiling_face:

@kessc I love ice cream :heart_eyes: My favorite is coffee flavor! I have my favorite “gelaterias” in my city, too. :slightly_smiling_face: