Autumn hike to Govăjdia

Autumn hike to Govăjdia

Curtea Husarilor

Strada Castelului, Hunedoara, Romania

October 21, 2017 @ 10:00 (EEST)

RO: Faci parte în continuare din grupul optimiștilor care încă mai cred în refacerea Căii Ferate Miniere Ardelene cu ecartament îngust de la Hunedoara spre Ținutul Pădurenilor? Ești conștient că această idee merită sprijinită cu toate forțele? Îți plac drumețiile în natură, asortate cu bună dispoziție și discuții interesante? Înseamnă că nu trebuie să ratezi acest eveniment! Notează-ți în agendă coordonatele: - 21 octombrie 2017 - ziua acțiunii - orele 10:00 - întâlnirea în curtea exterioară a Castelului Corvinilor din municipiul Hunedoara. - orele 10:30 - plecarea pe terasament, până la Furnalul de la Govăjdia, și hai și tu la plimbare! Promitem că nu vei regreta! HU: Még mindig az optimisták körébe tartozik, amelyik még mindig hisznek a keskeny nyomtávú Erdélyi Bányavasút újjáépítésében Vajdahunyad és az Erdőlakok vidéke közt? Tudod, hogy ez az ötlet megérdemli az összes támogatást? Szereted a kirándulást a természetben, jó hangulattal és érdekes vitákkal? Ez azt jelenti, hogy nem kell kihagynod ezt az eseményt! Jegyezze fel a koordinátáit: - 2017. október 21 - a kirándulás napja - 10:00 - találkozás a Vajdahunyadi vár Huszárok udvarában (Vajdahunyad, Hunyad Megye. Románia.) - 10:30 órakor - indulás a kisvasút nyonvonalán, a Govasdiai Nagyolvasztóig. Jöjj te is a sétára. Megígérjük, hogy nem fogod megbánni! EN: Are you still part of the group of optimists who still believe in rebuilding the narrow-gauge Transylvanian Mining Railway From Hunedoara to the Woodlander’s realm? Are you aware that this idea deserves all the support? Do you like hiking in nature, assorted with good mood and interesting discussions? It means you do not have to miss this event! Make a note of your coordinates: - October 21, 2017 - the day of the hike - 10:00 AM - meeting in the outer courtyard of the Corvin Castle in Hunedoara, Romania. - 10:30 AM - departure towards the track bed, onwards to the Govăjia Blast Furnace, Come for a walk! We promise you will not regret!

RSVP here