*** Adventski panoramski kotač u Varaždinu Varaždin/Hrvatska
Bliži se advent, to lijepo pred blagdansko, pred Božićno vrijeme.
Vrijeme zajedništva, radosti i mira…
U mojem gradu je opet panoramski kotač kao i prijašnjih godina.
Jedna od adventskih atrakcija.
Kotač i nije toliko visok, visok je oko 25 metara.
Ima 18 kabina, gondola.
Cijena ulaznice za odraslu osobu je 7 eura, skupo ( prošle godine cijena je bila 5,5 eura).
Cijena obiteljske karte za 4 osobe je 22 eura…
Prošli Božić smo bili prvi puta na kotaču, ali nije nas oduševio.
Bilo je jako hladno i nismo ništa vidjeli osim krovova kuća u centru grada.
Kotač je jednostavno prenizak. Recimo kotači u Beču i Budimpešti visoki su oko 64 metra
I mislim da ne bi imala hrabrosti visjeti na toj visini.
Liebe @renata1 das Rad sieht aber süß aus und ist sicher mehr für Kinder geeignet. Der Preis ist aber auch sehr teuer.
Ich wünsche eine schöne Adventszeit
@renata1 me encantan y se debe ver genial más de noche (me gusta la ciudad de noche). Pero debido que se mueven con el viento me da vértigo. Pero es una gran foto!
Hvala vam na komentaru draga @Annaelisa
Da, mogu doći i djeca, naravno, ali u pratnji roditelja…
Iako je kotač manji, ipak je visina 25 metara. Kao zgrada od otprilike osam katova, pa i nije tako bezazleno.
I ja vama želim mirno i lijepo ovo pred blagdansko vrijeme.
Ciao Renata carissima grazie per aver condiviso questa bellissima foto e tutte le informazioni. In effetti i prezzi delle giostre sono diventati molto cari dappertutto. Sono anni che non salgo su una ruota panoramica ma sinceramente non so se adesso ci salirei di nuovo!
Sono molti giorni che non entro in Connect ma vedo che ci sono ancora molti problemi, speriamo che riescano a risolvere presto! Non so li in Croazia, ma qui in Italia è già pieno di decorazioni natalizie da metà novembre…
Un abbraccio @renata1 ti auguro giorni felici in attesa dell’avvento
Hola @renata1 me encantó la publicación y la fotografía. Ojalá acá algún día construyan una. Ver tu Ciudad desde la altura, aunque sea poca, da una imagen más que interesante.
Saludos desde Uruguay