What I love most on Google Maps is that it allow me sharing my favourite pictorescè photos I’ve taken to other people and this help them exploring beautiful places. I also love help people marketing their buissines on Google Map. I’ve felt in love with my country(Albania) and Google Map helps me exploring places I’ve never know and to help other exploring places I’ve been.
Përshëndetje @Renolalb ,
Mire se vini ne Connect.
Faleminderit që ndatë postin tuaj me ne. A është ky post për aplikimin tuaj në Connect Live 2019? Në qoftë se po, sigurohuni që posti juaj ti përgjigjet kërkesave të aplikimit për këtë vit. Ju mund të gjeni gjithçka që ju duhet të dini për të shkruar një post për Connect Live 2019 këtu.
Dua tju bëj me dije që ndryshova labelin e postit tuaj në Local Stories, sepse përshtatet më mirë atje.
@InaS shumë faleminderit për përgjigjen tuaj.
Jam shumë e lumtur që ndodhen dhe shqiptar të tjerë në këtë promocion.
Arsyeja kryesore që jam bërë pjesë është sepse më ndihmon të eksploroj vende të reja dhe ndihmoj të tjerët që dhe ata ti zbulojnë këto vende .
Do isha shumë e lumtur nëse do më ndihmonit dhe në rrugëtimin tim në vazhdimësi.
Faleminderit
Me respekt
Adriola Ruko
Me kënaqesi @Renolalb . Edhe unë jam shumë e lumtur që shoh Local guide shqiptare të cilet ndihmojnë të tjerët me kontributet e tyre në Google Maps.
Për cfarëdo pyetje të keni ju mjaftoni të më bëni tag në postimin tuaj, do jem më shumë se e lumtur tju ndihmoj.
Meqë ra fjala, ju mund të bëni edit postin tuaj dhe të shtoni me shume informacion, pse edhe jo një foto.