Любі місцеві експерти Києва та України, дозвольте запросити Вас на чергову зустріч гайдів в продовження командної роботи над проектом #TeamChallenge разом з #TeamUkraine.
Цього разу ми б хотіли пройти частинку чудового маршруту з проекту “Шукай”, щоб відшукати українські мініатюри-символи нашого мальовничого міста та України загалом, перевірити доступність цих місць для людей з обмеженими можливостями, а також зробити сферичні знімки по цьому маршруту.
Ми почнемо нашу зустріч біля головного входу до фабрики Рошен на ст. м. Деміївська, продовжимо прогулянку далі на Хрещатику, дійдемо до Пейзажної алеї, попадемо на Андріївський узвіз і завершимо наш фототур в чудовій Львівській майстерні шоколаду, що на Андріївському узвозі 2-Б.
Ласкаво просимо приєднатися до нас, дорогі гайди!
In case if you have difficulties in reading this post, in the upper left part of the screen, in the drop-down menu of languages, you can select the language, in which you want to read the post.
Thank you for sharing your meet-up with us. I wish you success with this one and for the following events, you will organize with the Local Guides in your area! I’m sure your photos will be great, so please create a recap after the event and share with us your impressions and photos.
Может буду на туристической выставке и потом смогу попасть. Идея хорошая и в любом случае желаю удачного проведения и хороших впечатлений всем участникам
@uavalentine привіт!!! у мене всі суботи робочі - такий графік, коли ти працюєш на ТВ :-)))) але цієї суботи я спробую вирватись раніше і приєднатись до вас хоч на трішки - де б ви не були час знайомитись у реальному житті :-)))