Accessible 360 Kyiv Miniatures Meet-up

Roshen

Nauky Ave, 1, Kyiv, Ukraine, 03039

October 05, 2019 @ 11:00 (EEST)

Любі місцеві експерти Києва та України, дозвольте запросити Вас на чергову зустріч гайдів в продовження командної роботи над проектом #TeamChallenge разом з #TeamUkraine.

Цього разу ми б хотіли пройти частинку чудового маршруту з проекту “Шукай”, щоб відшукати українські мініатюри-символи нашого мальовничого міста та України загалом, перевірити доступність цих місць для людей з обмеженими можливостями, а також зробити сферичні знімки по цьому маршруту.

Ми почнемо нашу зустріч біля головного входу до фабрики Рошен на ст. м. Деміївська, продовжимо прогулянку далі на Хрещатику, дійдемо до Пейзажної алеї, попадемо на Андріївський узвіз і завершимо наш фототур в чудовій Львівській майстерні шоколаду, що на Андріївському узвозі 2-Б.

Ласкаво просимо приєднатися до нас, дорогі гайди!

:raised_back_of_hand: :point_down: In case if you have difficulties in reading this post, in the upper left part of the screen, in the drop-down menu of languages, you can select the language, in which you want to read the post.

Реєструйтесь, будь ласка, на зустріч за цим посиланням.

З повагою,

TeamUkraine

44 Likes

Woohoo! I definitely love it and join it!!! Thank you @uavalentine for announcing!

3 Likes

Hi @uavalentine

Thank you for sharing your meet-up with us. I wish you success with this one and for the following events, you will organize with the Local Guides in your area! I’m sure your photos will be great, so please create a recap after the event and share with us your impressions and photos.

1 Like

best of luck @uavalentine

4 Likes

Цікава зустріч.

Жаль мені далекувато до Києва.

А так би було цікаво познайомитись.

У Києві багато місцевих експертів.

Треба запостити цю зустріч у фейсбуці.

3 Likes

Может буду на туристической выставке и потом смогу попасть. Идея хорошая и в любом случае желаю удачного проведения и хороших впечатлений всем участникам

Запостили в группе фб

3 Likes

Можливо нашим Київським колегам

буде теж цікаво прийняти участь.

Затегаємо їх сюди

@AnatoliiD

@DenysManzhos

@DmytroO

@NatalkaR

5 Likes

@AndriyDegula @uavalentine привіт! я приєднаюсь до мітапу після 17-ї, якщо він ще триватиме. 5-го жовтня я працюю :slightly_smiling_face:

4 Likes

Вітаю! Рада буду зустрітись та познайомитись!!!

3 Likes

Доброго дня, @NatalkaR !

Шкода, що Ви працюєте в сб :((( Ви завжди працюєте по сб чи лише цього разу, щоб нам мати на увазі на майбутнє?

Минулого разу Ви теж працювали в сб :(((

Будемо тримати Вас в курсі по нашому графіку тоді!

3 Likes

Вітаємо, @Hell_Most !!!

І ми будемо дуже раді!!!

Сподіваємось, до зустрічі!!!

2 Likes

Дякуємо за теги, @AndriyDegula !!!

2 Likes

Спасиииииииибо за ссылку в фб, @OlegKostyukevich !!!

3 Likes

@uavalentine привіт!!! у мене всі суботи робочі - такий графік, коли ти працюєш на ТВ :-)))) але цієї суботи я спробую вирватись раніше і приєднатись до вас хоч на трішки - де б ви не були :slightly_smiling_face: час знайомитись у реальному житті :-)))

2 Likes

Тепер зрозуміло!!!

Відтепер будемо зустрічатись лише у неділю, @NatalkaR !!!

2 Likes

:sunglasses: привет

1 Like

Привет @Ekateryna

Присоединяйтесь к нам!

Если есть вопросы или нужно уточнить детали встречи, то обращайтесь!

1 Like

Надеюсь успею прилететь!

1 Like

Как прошла встреча @uavalentine Кто был, где побывали?

1 Like

Встреча прошла замечательно, @OlegKostyukevich !

Все подробности, как обычно, в рекапе в ближайшее время.

Пока можем поделиться фото альбомом для начала: Доступний на всі 360 Київ в мініатюрах.

5 Likes