A perfect city for travel Sapporo!(Japan)

I introduce Sapporo City where I was born and grew up. Sapporo is the largest city in Hokkaido located in the north of Japan. It is very popular with tourists. One of the reasons is the “Sapporo Snow Festival” which takes place once a year. You can see a lot of beautiful artworks made of many snow statues and ice. You can see the beautiful light show by projection mapping at night. This is a festival that is very memorable. Sapporo also has many delicious foods and restaurants, especially seafood (sushi, sashimi) and Genghis Khan(grilled lamb meet)Sapporo city is a very attractive city that you’ll want to come back once and for all! Please come to see much beautiful scenery and enjoy a lot of delicious foods! Please ask what you want to know. I’m sure you will love Sapporo City!

私が生まれ育った札幌市を紹介します。 札幌は日本の北に位置する北海道で最大の都市です。 観光客にとても人気があります。 その理由の一つは、年1回行われる「札幌雪まつり」です。 たくさんの雪の像と氷で作られたたくさんの美しい芸術作品を見ることができます。 札幌には美味しい食べ物やレストランがたくさんあります。特にシーフード(寿司、刺身)、チンギスカン(仔羊肉焼き)札幌市はとても魅力的な街です。 たくさんの美しい景色を見に来て、たくさんのおいしい食べ物を楽しんでください! 何を知りたいのか聞いてください。

9 Likes

@hitocarri さん

札幌の紹介、ありがとうございます。昔少しだけ室蘭にいた頃はよく遊びに行っていました。

岩手では遠野市がジンギスカンで有名です。私は小さい頃から焼き肉のたびにジンギスカンを食べていたせいで、高校生になるまで焼き肉=ジンギスカンだと思いこんでいました。もちろん今でも大好きです:-)

北海道、札幌はどの時期に行っても楽しむことのできる素晴らしい街です。そして私の住む岩手から比較的近い場所にあるのも魅力的です。また北海道に遊びに行きたいと思っていますので、その際には投稿を参考にさせていただきます。

1 Like

@HiroyukiTakisawa さん

コメントありがとうございます。

先週からやっとローカルコネクトガイドに少しずつ着手しています。

札幌は年々すごく観光客の方が増えて、とてもにぎわう様になりました。

それに伴い、美味しいお店もたくさん増えました!

私も子供の頃は、ジンギスカンと焼肉の区別をすることが出来ないまま

大人になりました!

レビューをたくさんしているので、参考にしていただけたら嬉しいです。

1 Like

@hitocarri さん

楽しんで活用したいと思います。もしオススメの店のリストやマップなどあれば共有してください。

ちなみに私はコーヒー好きです。もし盛岡に来た時、美味しいハンドドリップのお店に行きたい時にはこちらのリストをご利用ください。

The best drip coffee shops in Morioka

ハンドドリップやコーヒーにかかわらずカフェを楽しみたい時にはこちらのマイマップもおすすめです:-)

Selected coffee shops in Morioka