36 Walk Mykolaiv-UA

36 Walk Mykolaiv-UA

I :heart: Mykolaiv

Soborna St, Mykolaiv, Mykolaivs’ka oblast, Ukraine, 54000

March 23, 2019 @ 11:00 (EET)

Welcome to the 2019 Mykolaiv 36 Photo Walk. We’re meeting on the crossroad of Central Avenue and Sobornaya Street on March 23. Let’s walk along Sobornaya Street to the Embankment. There are many shops and cafes, we will see historical monuments and bridges. We will not return to this point, it will be possible to use public transport.

Map of the Meet-up is available here

Ласкаво прошу на Зустріч Місцевих експертів 36 Photo Walk 2019 у Миколаєві. Ми зустрінемося 23 березня на перетині проспекту Центрального і вулиці Соборної. Пройдемося вздовж вулиці Соборної до Набережної. Уздовж пішохідної вулиці Соборної є багато магазинів і кафе, ми побачимо історичні пам’ятники і мости. Ми не повернемося до цього пункту, можна буде скористатися громадським транспортом.
Карта зустрічі доступна за посиланням

Добро пожаловать на встречу Местных экспертов 36 Photo Walk 2019 в Николаеве. Мы встретимся 23 марта на пересечении проспекта Центрального и улицы Соборной. Пройдемся вдоль улицы Соборной к Набережной. Вдоль пешеходной улицы Соборной есть много магазинов и кафе, мы увидим исторические памятники и мосты. Мы не вернемся к этому пункту, можно будет воспользоваться общественным транспортом.

Карта встречи доступна по ссылке

Зарегистрироваться

44 Likes

Thanks for sharing@JaneBurunina,

Best.

1 Like